2777
2789
عنوان

چله بعداز سقط

4767 بازدید | 31 پست

خانما من ۵دی ناخواسته سقط کردم پنج هفته بودم الان مادربزرگم بهم میگه تا چهل روز نباید قبرستانی یا هیچ جایی بری ولی من دیروز مادربزرگم فوت کرده بود رفته بودم الان بهم میگه چله روت افتاده نمیتونی بچه دار بشی یا سقط میکنی الان رو مخ منه این حرفه 🥺

مال من ٣دي سقط شد

لعنت ب اين تقدير 🥺

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرافاته

اینکه بری یا نری چه ربطی به کاراعضای بدنت داره

اگه بهش فک کنی انرژی منفیشو جذب میکنی و واقعا اتفاق میفته،بیخیال باش

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

سقط زیر 12 هفته مشکلات کروموزومی هستش نگران نباش بچه دارم میشی عزیزم

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
برو چله بُر بگیر میگن واقعا راسته 

این چیه نشنیدم چله بر چیه؟؟ 

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️
این چیه نشنیدم چله بر چیه؟؟ 

نمیدونم من بعد عروسیم و بعد سقطم برام درست کردن یه دعایی میخونن یه نخ چند لایه هست باید بعد از چهل روز غسل کنی بندازیش توی آب خاله مامانم انجام داد 

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه

قدیمیا همچین چیزایی میگن.من بعد ۲۸ روزه زایمان کردم.قدیما تا ۴۰ روز زائو هیچ جا نمیرفت ولی تازگیا قبل چهل میرن.من از روز سوم که همش دکتر بودم .دخترم زردی داشت.اون یکی دخترم دستش شکست خلاصه که اصلا نمیتونستم بمونم خونه.روز ۲۰ هم داداشم مهمونی داشت منم با مشورت بزرگترا رفتم و از اون روز مهمونیارم میرم.البته ما اعتقاد داریم کسی نباید جایی که زائو نشسته بیاد یعنی باید زائو بره بیرون یا اتاق دیگه همه بیان بعد زائو بیاد.ولی به نظرم مادر بزرگتون اشتباه میکنن تو دلتونو خالی میکنن.توکلت به خدا باشه

قدیمیا همچین چیزایی میگن.من بعد ۲۸ روزه زایمان کردم.قدیما تا ۴۰ روز زائو هیچ جا نمیرفت ولی تازگیا قب ...

اخ خواهر منم دکتر بهم گفت مشکلی نداری بعد تموم شدن خون ریزیت اقدام کن الان من اقدام کردم ترس افتاد به جونم