2777
2789
عنوان

همسایه لری

1852 بازدید | 236 پست

سلام خانما من یدونه همسایه روبرو دارم دوساله اومده منم ده ساله اینجام چون روبرو هستیم باهم حرف اینا میزدیم خونه هم میرفتیم تا اینکه دیدم منو میبینه از همسایه پایینی میکه اونارو میبینه از من میکه دوسه بار فهمیدم بع روش نیاوردم اخلاقش اصلا خوب نیس بدی همرو میکه از وقتی اومده اکثرا ازش ناراضین تا اینکه من اش دزس کرده بودم بردم براش تا اومدم خونه دیدم پشت سرم داره با پایینی ها حرف میزنه خیلی ناراحت شدم به روش هم اوردم اول گفت نه وفلان بعد دید نه فهمیدم اومد خونمون از من معذرت خواهی کرد بوس و بغل و. . من گفتم عیبی نداره ولی باهاش حرف نزدم تا اینکه هی باهام لج کرد رخت پهن کنشو گذاشته بالای راه پله منم چن تا وسیله گذاشته بودم بالا مشاعه هی لج میکرد میرفت وسایلمو برمیداشت و اینا من رفتم بالا بهش گفتم بی حیا اونم گفت خودتی بعد اون دوبار بگو ومگو کردیم بلند بلند دادزد گقت بی حیا بیا شورت و سوتین تو از راه پله جمع کن منم خیلی ناراحت شدم اومدم بهش پیام دادم گفتم این تویی که دو ساله لباساتو میندازی راه پله نه من از وقتی اومدی یه حال اساسی به مردای ساختمون دادی بی حیا و سرکشی و ....بعدش رفتم پارک اومدم دیدم بازم وسیله هامو جمع کرده گذاشته اونور منم رفتم بالا درستشون کردم تا اومدم خونه دیدم اومد هرچی وسيله ذاشتم پرت کرد جلو خونم داد میزد جن. ..بیا اینم وسایلت من درو باز نکردم رفت خونه دوتا گلدون و رخت اویز و . ..انداخته بود منم برداشتم از حرصم گلدونمو پرت کردم سمت درش شب شوهرم اومد همه رو جمع کرد دم در اونم تمیز کرد من از حرصم برداشتم دوتا گلدون اونو با یه کلمن فیبری انداختم دور صبح که پاشد دید دیوونه شد جواب پیامامو داده بود با یه خظ بد و حرفهای بد بعدشم داداششو آورده بود وسایل خودشو برداشته بود توسترو اینه منم شکسته بوذ گذاشته بودم بالا پشت بام ببرم شهرستان منم هیج کاری نکردم حالا بنظرتون من مقصرم یا این واینکه تلافی کنم یانه لر هستن همسایم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️