2777
2789
عنوان

اگه میشه بیاید🙂📚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 60 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش میشد  این 1سالو نیم به هیچی فک نکنم و راحت بشینم درس بخونم🙂حیفه بخدا این همه الاش که کردم ...

بخدا ارزش نداره این چیزا واقعا فکرتو کنترل کن و متمرکز شو رو درست

تو این زمونه هیچی ارزش نداره 

فقط خودت همینو بس

کاش میشد  این 1سالو نیم به هیچی فک نکنم و راحت بشینم درس بخونم🙂حیفه بخدا این همه الاش که کردم ...

اگر واقعا هدفت رو دوست داری بیخیال شو

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌

[QUOTE=269481356]کاش میشد  این 1سالو نیم به هیچی فک نکنم و راحت بشینم درس بخونم🙂حیفه بخدا این همه الاش که کردم ...[/QUOT

بیخیال دااش بشین درستو بخون ب وقتش عشقم تجربه میکنی البته تو دوره کنکور هراتفاق عجیب غریبی ممکنه پیش بیاد تا تو درس نخونی پس تعجب نکن😂😂

من همسنتم ،تمام چیزایی که گفتی رو درک میکنم

اما تاحالا عاشق یا حتی رلم نزدم!!نه اینکه مثل برخی ها بگم آخر عاقبت نداره ها نه!بلکه اهدافم برام مهم تره!

بنظرم بی خیال شو !

حتی اگه پا بده با همم باشین ،،به هیچ جااا نمیرسبن از من گفتن بود ! ببین تو این سنی که ماها داریم نه شما برای دختره شوهر میشه نه اون برای تو زن!

پس چقدر میتونه بهتر باشه فکرشو دور کنی 

تمرکزت رو‌ کنکور باشه تا بتونی موفق بشی پسر !

سوال داشتی بپرس راهنماییت کنم 

سبز باش...!🌱✨🚶🏻‍♀️
انسانی،باید تجربی میبودم🙂ولی خب یه چیزی پیش اومد که..طولانیه قضیش😅

عزیزم من خودم فارغ التحصیل تجربیم سال دومیه ک میخام کنکور بدم اتفاقن پنشنبه هم کنکور دارم خاستم بت بگم زندگیو زهره ماره خودت نکن لذت ببر تفریح کن ولی نه تفریح اشتباه تفریحی ک بخای کل ذهن و زندگیتو بزاری پاش باهاش صحبت کن اگر جفتتون میخاین یه تایم مخصوصیو بزارین برای صحبت و بیرون رفتن اگر میدونی ارزششو داره و با اون دختر اینده ای در انتظارته بهش دل ببند در غیر این صورت فقط رو درست تمرکز کن💎

مشاورا همگی توصیه می‌کنن تو این سن وقتی انقدر به کنکور نزدیک هستید به هیچ عنوان رابطه عاطفی نداشته باشید حتی اگر فکرکنید میتونید کنترلش کنید اما بازم نمیشه.

دوستان عزیز هرجا دیدید من کامنتی گذاشتم بدونید صرفا برای استارتر نیست و شما میتونی ریپلای کنی و اگه نظرت مخالف نظرم هست با رعایت احترام ریپلای کن چون برخلاف یه سریا سایت رو ارث خانوادگیم نمیدونم که بخوام تعیین تکلیف کنم کی روم ریپلای کنه کی ریپلای نکنه شما آزادی عمل داری ریپلای کنی منم آزادی عمل دارم جواب بدم یا ندم⚘