2777
2789
عنوان

مادربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 39 پست
يه ظرف آب به قفسش وصله، يه ظرف دونه هم ميزاري واسش. به نظرم اگر هفته اي  دو بار سر بزنين ب ...

پيشنهادشو ميدم قبول كنه حتمن ميگيرم براش اما اولويتم با تلويزيونه ي تلويزيون بگيرم براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوه ها انگولكش كردن خراب شده

بنده خدا ،هر کی بچه اش انگولک کرده ببره تعمیر کنه ،من مامانم همدمش تلویزیونشه اونم نباشه که دیونه میشن تنهایی

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
 پيشنهادشو ميدم قبول كنه حتمن ميگيرم براش اما اولويتم با تلويزيونه ي تلويزيون بگيرم براش

اگر اهل تلويزيونم باشن خيلي خوبه اما اونطور كه از مادر بزرگت ميگي كه گفته به مامانت نگو گشنه بودم نشون ميده كه خيليييي رعايت شماهارو ميكنه، هرچي پيشنهاد بدين ميگه نه نميخواد بگيرين. شماها هركار از دستتون برمياد بكنين كه بعدا خيالتون راحت باشه كه اگه كاري از دستتون برميومده تلاشتونو كردين و انجام دادين

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

اگر اهل تلويزيونم باشن خيلي خوبه اما اونطور كه از مادر بزرگت ميگي كه گفته به مامانت نگو گشنه بودم نش ...

بخدا يكم پيش ميگم هر چي لازمته فقط ي تماس بگير من سرم گرم كار خودمه يادم نميوفته فلان..ميگ من نميتونم ب كسي چيزي بگم بري خونش هعي گردويي پرتقالي سيبي ب زور ب خوردت ميده خيليم باحاله اما بيچاره خيلي تنهاس

ن سالها پيش پدربزرگم فوت كردن بخاطر سرطان..پسرا خرجيشو ميدن خودش باغ داره محصولشو ميفروشن پول ميدن.. ...

از پولی که بهش میدن برای خرجیشون غذای اماده بزارین تو یخچال گرم کنن بخورن خورشت قورمه سبزی یادمه درست میکردیم میذاشتیم تو یخچال بابابزرگم بنده خدا بلد نبود همونو گرم میکرد با برنج میخوردن چون مامان بزرگم زمین گیر شده بود

تو هم برو ، مبادا از آنها که تنهایم گذاشتن جا بمانی !🙂✨
از پولی که بهش میدن برای خرجیشون غذای اماده بزارین تو یخچال گرم کنن بخورن خورشت قورمه سبزی یادمه درس ...

من هفته اي دو بار ميتونم ببرم غذا اصن مشكلي ندارم فقط دلم ميسوزع ك تنهاس..و تلويزيون نداره من اين هفته تلويزيونشو جور ميكنم عكسشم ميذارم اين كارو نكنم ي عمر درد ميش رو دلم

بخدا يكم پيش ميگم هر چي لازمته فقط ي تماس بگير من سرم گرم كار خودمه يادم نميوفته فلان..ميگ من نميتون ...

اي جانم رعايت ميكنن، خدا خيرت بده كه حواست بهشون هست. به نظرم كمك به مادرا و مادربزرگا خيلي از مشكلات زندگيمونو ناخودتگاه حل ميكنه، ديدم به چشم كه ميگم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦