2777
2789
عنوان

کسی بوده تو زندگیش یه چیزایی جبران بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 54 پست
بعضی اتفاقا توزندگی میوفتن تا تورو ب تعادل برسونن..این اومد توزندگیت تا اون افراطقبلی جبران بشه، نم ...

نه افراط نبود فقط مثل ی آدم بهم نگاه میشد مثل ی آدم بهم احترام گذاشته میشد ی آدم که احساس داره وجود داره شعور داره الان فقط بی حرمتی فحش پشت سر آرزوی مریضی برای من ازسمت خواهر شوهر 

😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شدت.مجرد که بودم بابام همش دیکتاتور بودوهست هیچ وقت به حرف مااهمیت نمیدادوبه قولی نظرمارونمیپرسیدهمیشه عذاب میکشیدم ولی الان شوهرم توکوچکترین کارهاهم نظرمومیپرسه وخیلی چیزای دیگه.واقعاخداجبران میکنه

دقیقا منم امیدم ب خدا ک جبران کنه واسم..

مثلا تو خونه بابام کمبود داشتم از لباس گرفته تا غذا تفریح و ....

دوس دارم حداقل شوهرم جبران کنه برام تا منم حس کنم این لحظات قشنگ رو که هر چی دلم خاس رو بخره بخورم 

بپوشم 

هر جا خاستم بزاره برم 

چیزی ک من تو خونه بابام دارم تحمل میکنم خساسته و کتک 

کاش شوهرم اینجوری نباشه 

دعا کنید برام . 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

نه افراط نبود فقط مثل ی آدم بهم نگاه میشد مثل ی آدم بهم احترام گذاشته میشد ی آدم که احساس داره وجود ...

الهی...

خیلی متاسفم عزیزم

هیچی بدون راه حل نیس

ولی هرکی ناامید بشه ته خطه.

راه های مختلف رو با امید و صبر امتحان کنید

مثل مطالعه،مشاوره،نذر و نیاز،کارکردن رو خودتون..

موفق میشید

یه روز به عزیز ترین کسم تهمت زد حرفایی زد که هرگز یادم نمیره بعد اون دیوونه شدم داغون شدم و دو ماه بعد عزیزترین کسش رو از دست داد و اونم مثل من داغون شد چند روز پیش اتفاقی تقویم رو نگاه میکردم یهو فهمیدم روزی که اون ادم مرد دقیقا روزی بود که اون دلمو شکوند🙂🥀

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

شوهر منم اگه خیانت نمیکرد منم به کل راضی بودم.

ازادی که خونه پدر نداشتمو اینجا دارم.

از نظر مالی نه که پولدار باشیما اما دیگه تو‌سختی نیستم.

با خیانت شوهرمم کلا دخالتای خانواده شوهذم قطع شده اصلا جرئت ندارن حرفی بزنن که بهم بربخوره.

زبونمم جلو شوهرم درازه.

خونه پدرم واقعا تو عذاب بودم.

اینجام یه جور دیگه عذاب میکشم .اما دارم خودمو قانع میکنم که همه یه مشکلی دارن و زندگی ارزش غصه خوردن نداره  پس بشینم بچمو بزرگ کنم 

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.

اره یه چیزی ازدست دادن که خیلی برام مهم بود 💔

هرچقدر دعا کردم داشته باشمش فایده نداشت

ولی خدا جاشو با نعمتهای دیگه پر کرد🌱

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

دقیقا منم امیدم ب خدا ک جبران کنه واسم.. مثلا تو خونه بابام کمبود داشتم از لباس گرفته تا غذا تفریح ...

عزیزم بهتره نگی:کاش شوهرم اینجوری نباشه و بهتره بگی  خدایا یه شوهر دست و دل باز و پولدار و....نصیبم کن.نمیدونم ب‌قانون‌جذب اعتقاد داری یا نه اما طبق این قانون نباید از فعل منفی استفاده کنی چون اینجوری همون چیزی ک‌نخوای جذب میشه

دقیقا منم امیدم ب خدا ک جبران کنه واسم.. مثلا تو خونه بابام کمبود داشتم از لباس گرفته تا غذا تفریح ...

مطمن باش.به خداقسم که عدالتی بالاترازعدالت خدانیست هرچی توخونه ی بابام کمبود داشتم وعذاب میکشیدم بدون اینکه به شوهرم چیزی بگم خودش همشورعایت میکرد.ان شاءالله خدایه همسرخوب قسمتت کنه جبران همه ی سختیات بشه

بازم ناشکری نکن و به جنبه های مثبتش فکر کن

من توزندگی قبلیم سگ نفهم منونوکرخانواده اش کرده بودوبهم بی احترامی میکردن لال بود.ولی زندگی الانم من حتی یه لیوان چایی ببرم وقتی خونشون هستم یاجرعت ندارن اززندگی قبلیم ازم سوال کنن چون شوهرم الم شنگه بپامیکنه.نمیزاره کارکنم چون میگه مگه نوکرخواهرم وزن داداشمی.بشین تااحترامت رو بزارن یکم کارکنی میشه وظیفه ات پس نکن.تودلم گفتم خدایامنم که مثل خانومانشستم پدرشوهرومادرشوهرم ازم پذیرایی میکنن وجوابمو باجان میدن.بنظرم اینم جبران گذشته است که ازاونهمه حمالی اینجاخانم خونه ام

عزیزم بهتره نگی:کاش شوهرم اینجوری نباشه و بهتره بگی  خدایا یه شوهر دست و دل باز و پولدار و....ن ...

بله عزیزم من کلیییی چیز در رابطه با قانون جذب میدونم خدارو شکر 

منتها موقع نوشتن ی ذره ناراحت شدم حواسم نبود اینجوری نوشتم..

بوس بهت که انقد مهربونی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣