2777
2789
عنوان

کسی بوده فرزند سوم بهش زمین یا ملک داده باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22141 بازدید | 52 پست
سلام دوستان . من ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۲در طرح جوانی جمعیت فرزند سوم شرکت کردم و زمین تعلق میگیرد بعد منوط ب ...

بهتون زمین دادن؟ چی ازتون خواستن ؟ ببخشید بعد این زمینها تو خود شهرتون میدن یا حوالی شهر؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان . من ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۲در طرح جوانی جمعیت فرزند سوم شرکت کردم و زمین تعلق میگیرد بعد منوط ب ...

عزیزم دو خانواده چطور میشه اخه؟ یکی بخواد بسازه یکی نمیخواد اونوقت چی؟ زمین رو دادن؟

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

سلام عزیزم من فرزند سومم ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ به دنیا اومد و راحت در عرض یکماه وام ۹۰ تومنی رو گرفتیم ، چون بچه سوم رو از ۶۰ تومن کردن ۹۰ تومن 

خودرو رو ثبت نام نکردیم فعلا

ولی عروس خاله ی همسرم فرزند دومش رو آورد یه ۲۰۷ گرفت

الان مادر حتی گواهینامه هم نداشته باشه بهش میدن ، چه برسه به اینکه یه ماشین به نامش باشه🙂

زمین هم الحمدلله ثبت نام کردیم ولی در وضعیت بررسی هست

خییییلی ها اطلاع ندارن من دوست هم محلیم فرزند ۴مش رو آورد ولی حتی از وام ۱۲۰ تومنی که بهشون تعلق می‌گرفت هم خبر نداشتن.

اما بدونید این طرح تازه ۲ ساله که داره کم و بیش اجرایی میشه ، یکم زمان بر هست جا بیفته و تند تند پرونده ها پیش بره.

[QUOTE=292کارای اداریش چقد پول میخوان200778]سلام عزیزم من پسرم‌برج۱۱ پارسالیعنی۴۰۱بدنیااومده الانم بهمون ملک تعلق گرفته بایدکاراشون انجام بدیم و ...[/QUOTE]

سلام عزیزم میشه راجب زمین فرزند اوری بیشتر توضیح بدی اگ خونه ب نام شوهرت باشه بازم زمین میدن ؟ چقد طول میکشع 

سلام میشع لطفا  بگین راجب زمین چه خبر جدیدی دارین و خونه ب نامتون همسرتون باشه هم زمین میدن یا نه