2777
2789
عنوان

کسی بوده فرزند سوم بهش زمین یا ملک داده باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22142 بازدید | 52 پست
خ اینکه شرایطش شد مثل بقیه ثبت نام ها چه فرقی کرد تو فرزند اوری؟؟  بطور معمولی هم ماشین به نامت ...

خب تعداد مادرانی که فرزند دوم میارن ماشین ندارن نسبت به اون ثبت نامی که همه کسایی که ماشین به نامشون  نیس خیلی کمترِ

به طبع اون ثبت نام مادران شانس برنده شدن بیشتره تا به عموم

میتونم حوالشو بفروشم؟  

والا تو شرایط نوشته امکان انتقال و فلان و وکالت و فروش حواله نیست

ولی شده کاسبی برا خیلیا 

میکنن این کارو 

ولی اینکه ایا به مشکل بربخورن موقع تحویل ماشین و ایناشو نمدونم

همینجا یک خانمی از همین کاسبکار ها میگفت ۲۰۷ ثبت نام کردم بدون اینکه پولی بده حواله شو فرووخته بود ۱۶۰ملیون 🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من پسرم‌برج۱۱ پارسالیعنی۴۰۱بدنیااومده الانم بهمون ملک تعلق گرفته بایدکاراشون انجام بدیم وامم بهمون میدن بایدضامن ببریم دروغ نیست ولی رشدجمعیت شهرتون بایدزیر۲.۵باشه برای مسکن وامم که حتمامیدن 

من چند ماه پیش از ایران خودرو پرسیدم گفت مهم نیست به نام باشه یا نه فقط به نام مادر میتونن دوباره ثب ...

الان دیگه ماشین نمیدن باید حساب وکالتی کتی نثل عادی

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما

سلام دوستان . من ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۲در طرح جوانی جمعیت فرزند سوم شرکت کردم و زمین تعلق میگیرد بعد منوط به سبز بودن فرم ج هست ی سرچ گوگل متوجه میشید فرم ج چی هست و الان بعد از چند روز از ثبت نام دعوت کردن برم برای تشکیل پرونده .رفتنم و الان منتظرم هستم تا پیامک افتتاح حساب و تخصیص زمین بیاد . البته گفتن که چون ساکن کرج هستیم. ی قطعه زمین ۲۵۰متری در ماهدشت کرج به دو خانواده میدن ساخت با خودمونه. و فقط هزینه وماده سازی زمین آزمون گرفته خواد شد طعی ۸سال اقساط .اینو خواستم توضیحی بدم تا دوستان پیش فرضی از شرایط داشته باشین . البته که سهمیه خودرو و وام و تسهیلات هم هست باید پیگیر باشین تا بتونین تخصیص خودتون کنید.  من فرزند سوم اقدام کردم . 

سلام عزیزم من پسرم‌برج۱۱ پارسالیعنی۴۰۱بدنیااومده الانم بهمون ملک تعلق گرفته بایدکاراشون انجام بدیم و ...

سلام .اگه ملکی به ناممون باشه باز هم تعلق میگیره0؟؟؟لطفا جواب بده

سلام دوستان . من ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۲در طرح جوانی جمعیت فرزند سوم شرکت کردم و زمین تعلق میگیرد بعد منوط ب ...

ما یه خونه به ناممون هست اما دو سال پیش فروختیم اما هنوز خونه به اسم شوهرم هست سندش عادی بود.ایا به ما هم تعلق میگیره

[QUOTE=292200778]سلام عزیزم من پسرم‌برج۱۱ پارسالیعنی۴۰۱بدنیااومده الانم بهمون ملک تعلق گرفته بایدکاراشون انجام بدیم و ...[/QUOT                          گلم کدوم شهری شما؟ باید حتما مستاجر باشیم؟ کجا ثبتنام کنیم چی ازتون خواستن؟