2777
2789
عنوان

کسی بوده فرزند سوم بهش زمین یا ملک داده باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22141 بازدید | 52 پست
فقط میدونم فرزند دوم ایران خودرو میتونی ماشین ثبت نام کنی 

ثبت نام ماشین شرایط هم داره??  به نام زن اگر باشه ماشین باز هم قرعه کشی میشه؟  یا کلا نمیدن؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین کسی گرفته؟؟؟  فرزند دوم

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
ثبت نام ماشین شرایط هم داره??  به نام زن اگر باشه ماشین باز هم قرعه کشی میشه؟  یا کلا نمید ...

فکرکنم نباید ماشین بنام باشه و فرزند دوم متولد آبان ۱۴۰۰ ب بعدباشه 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

اگه ماشین به نام خانوم باشه بهش تعلق نمیگیره

خ اینکه شرایطش شد مثل بقیه ثبت نام ها چه فرقی کرد تو فرزند اوری؟؟  بطور معمولی هم ماشین به نامت نباشه میتونی ثبت نام کنی که

فکرکنم نباید ماشین بنام باشه و فرزند دوم متولد آبان ۱۴۰۰ ب بعدباشه 

من چند ماه پیش از ایران خودرو پرسیدم گفت مهم نیست به نام باشه یا نه فقط به نام مادر میتونن دوباره ثبت نام کنن.  چون اگر قرار باشه به نامش نباشه میشه شرایط عادی.  بازم نمیدونم 

ثبت نام ماشین شرایط هم داره??  به نام زن اگر باشه ماشین باز هم قرعه کشی میشه؟  یا کلا نمید ...

نه هیچ شرایط خاصی نداره فقط حداقل فرزند دوم ببعد تولد ابان ۱۴۰۰ ببعد باشه

هر وقت قرعه کشی باشه طرح مادران رو ببین جدولش شرایطو نوشته 

تا جایی که من یادمه محدودیت پلاک فعال نداشت 

همینطور داشتن گواهینامه

همینطور بالای ۱۸ سال بودن

من چند ماه پیش از ایران خودرو پرسیدم گفت مهم نیست به نام باشه یا نه فقط به نام مادر میتونن دوباره ثب ...

اره همینجوره 

برای مادران هیچ محدودیتی نداره

ولی هربار که قرعه کشی میگذارن جدول مشمولینش رو میذارن

من چند ماه پیش از ایران خودرو پرسیدم گفت مهم نیست به نام باشه یا نه فقط به نام مادر میتونن دوباره ثب ...

نمیدونم گلی بازسوال کن انشالله که بتونی ثبت نام کنی 

نه هیچ شرایط خاصی نداره فقط حداقل فرزند دوم ببعد تولد ابان ۱۴۰۰ ببعد باشه هر وقت قرعه کشی باشه طرح ...

میتونم حوالشو بفروشم؟