فقط میدونم فرزند دوم ایران خودرو میتونی ماشین ثبت نام کنی
ثبت نام ماشین شرایط هم داره?? به نام زن اگر باشه ماشین باز هم قرعه کشی میشه؟ یا کلا نمیدن؟
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
خ اینکه شرایطش شد مثل بقیه ثبت نام ها چه فرقی کرد تو فرزند اوری؟؟ بطور معمولی هم ماشین به نامت نباشه میتونی ثبت نام کنی که
فکرکنم نباید ماشین بنام باشه و فرزند دوم متولد آبان ۱۴۰۰ ب بعدباشه
من چند ماه پیش از ایران خودرو پرسیدم گفت مهم نیست به نام باشه یا نه فقط به نام مادر میتونن دوباره ثبت نام کنن. چون اگر قرار باشه به نامش نباشه میشه شرایط عادی. بازم نمیدونم