میخام عکس خاستگار پارسالیم رو بزارم .۳۱سالش بود یه آپارتمان داشت نقلی داشت. و قرار بود یه پراید هم بگیره حقوقش تقریبا یک سال و نیم پیش ۸میلیون بود . ولی من اصلا به دلم ننشست و ردش کردم .پارسال برف باریده بود شهرمون تا کمر میگفت بیا بریم کافی شاپ منم که گفتم نه ناراحت شده بود 😐. منم خوشم نیومد کلا از قیافه و رفتارش ردش کردم کلا .عکسش رو اسلاید دوم میزارم. کلا درباره قیافه و خصوصا رفتارش نظرتون رو بگین ممنونم
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت. https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤