2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۶ ماه گذشته از عروسی و من هنوز فیلممون رو ندیدم و حامله ام

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
جز مادر فیلم میکس بعضی جاهاش میکس نمیکنن نمیدونم همشو میکس کنم یابعضی جاهاشو نکنم

نه بابا کلش نمیخواد

به همون فیلم بردار بدی برات میکس میکنه دیگه یا بیرون ببری

بعضی قسمت ها رو جالب نیست تو فیلم  ولی یادگاری تو فیلم مادر نگه دار 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نه بابا کلش نمیخواد به همون فیلم بردار بدی برات میکس میکنه دیگه یا بیرون ببری بعضی قسمت ها رو جالب ...

یعنی میگی همشو میکس کنم ؟قسمت رقص چاقو اگرمیکس نباشه بهترنیست؟

منم مثل تو۶ماه گذشته هنوز فیلمم اماده نشده ولی باردار نیستم

منو یه نفر ترسوند

گفت اووووو با جلوگیری طبیعی زن رحمِش خشک میشه دیگه بچه نمیاره تو فعلا جلوگیری رو بذار کنار آدم روند طبیعی یسال طول میکشه حاملع شه  لازم به ذکر است ماه دوم حامله شدم

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
یعنی میگی همشو میکس کنم ؟قسمت رقص چاقو اگرمیکس نباشه بهترنیست؟

هرجا رو دوست داری بگو میکس کنن هرجا ک نخواستی رو تو فیلم مادر نگه دار

سلیقه ای عزیزم دوست نداری خوب بگو تو فیلم میکس شده نباشه اصلا هم به نظر بقیه اهمیت نده  مهم خودتی

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
 منو یه نفر ترسوند گفت اووووو با جلوگیری طبیعی زن رحمِش خشک میشه دیگه بچه نمیاره تو فعلا جلو ...

به منم ازاین حرفا میزنن ولی شوهرم میگه بچه نمیخام شرایطشو نداریم ولی اره بعضیا طول میکشه بارداربشن تنبلی تخمدان دارن من خودمم دارم میترسم ولی شوهرم قبول نمیکنه

هرجا رو دوست داری بگو میکس کنن هرجا ک نخواستی رو تو فیلم مادر نگه دار سلیقه ای عزیزم دوست نداری خوب ...

نمیدونم چیکارکنم باید با فیلمبردار مشورت کنم منظورم ازمیکس نکردن اینه که رقص چاقو اهنگی که رقصیدم باشه عوضش نکنن

به منم ازاین حرفا میزنن ولی شوهرم میگه بچه نمیخام شرایطشو نداریم ولی اره بعضیا طول میکشه بارداربشن ت ...

نه نترس بابا من تخمدان چپم کیست داشت خودم نمیدونستم

اصلا اهمیت نده بذار شوهرتم بچه بخواد تا توی بارداریت پشتت باشه 

البته اگرم میترسه تو ترسشو بریز ولی اصرار نکن که بدتر میگه نه