2777
2789
نه نترس بابا من تخمدان چپم کیست داشت خودم نمیدونستم اصلا اهمیت نده بذار شوهرتم بچه بخواد تا توی بار ...

چون خونه نداریم میگه اول خونه بخریم بعدش بچه خرج داره نمیتوتیم خونه بخریم

چون خونه نداریم میگه اول خونه بخریم بعدش بچه خرج داره نمیتوتیم خونه بخریم

بدم نمیگه منطقیه 

انشاالله زودی خونه دار بشید با خیال راحت نی نی بیاد پیشتون💖

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بهش گفتی اینجوری باشه همشو میکس نکنه

نه نگفتم خودشون یه پیش طرح ارائه دادن و من و همسرم هم تایید کردیم ،اخه کل مراسم میکس که اصلا زیبا نمیشه.همه چیز مصنوعی میشه.الان شما فکر کن برای رقص تانگو که ما رقصیدن میکس کنن که زیبایی رقص ما کلا زیر سوال می‌ره.یا رقص با مادرا مثلا،خود آهنگ و هماهنگی با رقص ما زیباش کرده.اما شما خودتون باید تایید کنید که کار اونا رو میپسندین یا نه،ما خودمون تایید نهایی رو دادیم.

نه نگفتم خودشون یه پیش طرح ارائه دادن و من و همسرم هم تایید کردیم ،اخه کل مراسم میکس که اصلا زیبا نم ...

اره راست میگی مثلا من رقص تکی یا اهنگ هماهنگ بودم اگه اهنگش عوض کنه بدمیشه باید بگم رقص تکی وچاقو رو میکس نکنه