2777
2789
از اون لحاظ مشکلی نداریم اما زود میره سر اصل کاری🙈

والاه همه دوست دارن سریع برن سر اصل مطلب

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بهش برسی اون انجام میده برات اون چیزی که میخوای رو، برو لیزر و اگه ضروریه عمل هم میتونی انجام بد ...

نبابا چرا اينكارو كنه بره عمل كنه

اتفاقا شوهرش ارضا ميشه به نياز زنش بي توجهه

خيلي مردا اينجورين اصلا ربطي نداره

رابطه برقرار نکن یه مدت...مرتب باش به خودت ادکلن بزن...یه رژ بزن لبات...موهاتم شونه کن لباس باز بپوش ...

امان از تجربه😁

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
بگو ماهم استفاده كنيم

از داروخانه باید بخرن...اونجا میتونن مشکل زود .....شدن  رو حل کنن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بابا گزارش نزنید ما هم استفاده کنیم بخدا 

همیشه مطالب مهم که باید یاد بگیریم میمونیم تو کف 

یا میترکه😥

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 
اینجا نمی تونم میترکم

درخواست دوستی دادم قبول کن انجا توضیح بده

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
والاه همه دوست دارن سریع برن سر اصل مطلب

نه بعضی آقایون اول طرف مقابل براشون مهمه....صدبار می‌پرسه اذیت نیستی؟خوبه؟دوس داری؟کیف کردی؟ همه ی آقایون اینجور نیستن که بفکر خودشون باشند..شاید اکثرا باشند ولی نه همه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
امان از تجربه😁

مطالعه دارم گلم