2777
2789
از ی سری کارا بدش میاد میگه چندشم میشه

اولا زنشی ....دوما اینکه تو رو به اوج برسونه کارای چندش نمی‌خواد....یکم با احساس بودن و زمان گذاشتن میخواد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا که یکطرفه شده فقط خودشو میبینه دیگه واقعا خسته شدم

نظافت رو رعایت میکنی؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
فعلا که یکطرفه شده فقط خودشو میبینه دیگه واقعا خسته شدم

عزیزم حق داری...برو پیش یه مشاور ...حتما حتما کمکت میکنه

مشاور چه کمکی میخواد بکنه اصلا مگه روم میشه برم مشکلمو بگم

اینجوری فکر نکن...اون کارش همینه...بهت راهکار نشون میده...کمک می‌کنه رابطه ت بهتر بشه 

اینجوری فکر نکن...اون کارش همینه...بهت راهکار نشون میده...کمک می‌کنه رابطه ت بهتر بشه 

من روم نمیشه بگم خب ..اینجا که مجازیه شاید بتونم بگم اما اونجا به هیچ وجه

رابطه برقرار نکن یه مدت...مرتب باش به خودت ادکلن بزن...یه رژ بزن لبات...موهاتم شونه کن لباس باز بپوش...مثلا وقتی خونس یه آهنگ بزار سر گاز وقتی آشپزی می‌کنی داری غذا هم میزنی قرر بده...اصلا نگاشم نکن..توی حال خودت باش.اگه تشنه ش بزاری حتما حتما باید بیاد سمتت از پشت بغلت کرد براش عشوه بیا...نگاه های مخصوص هر خانومی داره..لوندی کن براش.تشنه ببر لب چشمه تشنه برش گردون...خواست رابطه برقرار کنه بگو نه عشقم الان وقتش نیست...اصرار کرد قبول کن بگو به یه شرط ..اینکه اول منو به اوج برسونی...نزار خودش لخت بشه...رابطه رو تو به دست بگیر با سیاست زنانه...اینجا هر چی تو بگی همون میشه...می‌تونه خیلی کارایی کنه که چندشش نشه ولی تو رو به اوج برسونه...بعدش بگو حالا نوبت توعه ..بیار واسه همیشه اینکارو کن...کم کم عادت می‌کنه.....اگر دیدی بازم مقاومت می‌کنه و خودش فقط مهمه توی رابطه و به نیازهات توجه نمیکنه مشاوره لازمه...وگرنه این زندگی ثبات ندارن..به مرور زمان پایه ها سست تر میشه...ببخشید طولانی شد..خواستم راهنماییت کنم