خدا شاهده بانداریش ساختم بامریضیش ساختم غذابراش درستکه میکردم همیشه باتزین بوده محبت دریغ نمیکردم می ...
من از وقتی عضو نی نی سایت شدم همش نگرانم،اینقد که اینجا از خیانت میگن،میگم خدایا این زنای دیگه چی دارن که بعضی مردا بیخیال آبرو زندگی و زن و بچشون میشن میرن سمت یکی دیگه
🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
از دوستاش و کسی که باهاش درارتباطه و میشناسی ، بعد اگه گفت بگو به خانوادت بگو دیگه خانوداش که خبر د ...
می ترسم من با اینجورا مردا نمی تونم زندگی کنم ولی از تیپش خیلی خوشم میاد یه اخمویی من خونه رفتنی یه جوری وایمیسته نگام می کنه انگار چیکارش کردم منم خیلی دختر ازادیم پوششم زیاد خوب نیست اونروز ماشین روشن نمیشد رفتم صداش کردم بیاد نگاه کنه برگشته به من میگه این چه وضعیه میگردی منم هرچی از دهنم اومد گفتم
می ترسم من با اینجورا مردا نمی تونم زندگی کنم ولی از تیپش خیلی خوشم میاد یه اخمویی من خونه رفتنی یه ...
😂😂😂😂 پس بهش بگو کنکله
اونجایی کهفروغ فرخزاد میگه« نمیدانم چرا تحملجمعیت را ندارم» باید بگم که ،من هم همینطور فروغ جان،من هم همینطور.برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !
یکی دونفر تو این تاپیک چه دفاعی میکنن از زنای خونه خراب کن،ما خودمون زنیم میدونیم چجوری میشه مخ یه مردو زد ،بعد میگین اون زن هرزه گول میخوره؟هه مگه دختر ۱۲ساله س،اگه اینکاره این بدونین بد تاوانی پس میدین
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..