2777
2789

[QUOTE=269439734]قول داده دیگه دنبال صیغه نباشه ولی دیگه اون اطمینان وجودنداره همش ترس استرس[/QUOT ببخشید تروخدا این سوالو میپرسم،شما کمبودی براش گذاشته بودین که رفت سمت اینکارا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

آخه مگه این فانتزیا چقدر تجربه کردنشون ارزش داره که خیانت کنن😒

ببین من از یکی شنیدم که ی مرده مامور پست بوده سالها می‌ره دم خونه مردم همه جور زنی رو دید میزنه و با بعضیاشون بله ....دیگه یکی از فانتزیاش این بوده که مثلا با لباس بیرونی و چادر و از این چیزا رابطه داشته باشه بعد ازدواج دوست نداشته زنش کامل لخت باشه خلاصه طلاق گرفتن.. عجیب اما واقعی😬🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که زن باید از لحاظ جنسی و عاطفی شوهرشو سیراب کنه و تا میتونه واسه شوهرش ناز و قمزه داشته باشه ک ...

بله درسته حرف شما بعدشم وقتی شک میکنیم ب شریک زندگیمون زود عجله کنیم ک زندگی از دستمون درنیاد نه که دوسال زمان ببره تا پر رو بشه شوهره بگه میخامش خب بابا زودتر زندگیتو نجات بده 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

زن ها اکثرن داخل خونه هستن کمتر ممکنه خیانت کنن ...بودنم خانوم های شاغل که سر کار و محیط کاری یه مرد ...

دیگه ببخشید مرد اگه محل نده و جدی برخورد کنه زن جرات نمیکنه دیگه ، یه جوری حرف میزنید انگار از این چیزا ما ندیدیم !

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             
نمیدونم ماله دو نفر رو شنیدم با شناسنامه جعلی نشون دادن 

ما همساییم اون مشاور املاک منم ارایشگرم  همه تو ارایشگاه میگن عاشق پیشت دم دره اونقد تابلوع بازی عاشقی در اورده نمیدونم بخاطر هوس یا عشق

نه بابا بچه اینا نداره من میگم حتمن این قبلن صیغه اینا میکرده چطور تا حالا مجرد مونده خیلی هم پولدار ...

یه احتمال وجود داره این که تو جوونی یه نفر رو دوست داشته و به هر دلیلی بهش نرسیده و طول کشیده تا فراموشش کنه من همچین موردی دیدم خیلی ام پولدار و همه چی تموم بود ولی چهل و سه سالگی ازدواج کرد 

فارغ از بحث جنسیتی، متاسفانه  افراد دم دستی و خیابانی زیاد شده، که در ازای یکم امکانات حاضرند رو آوار زندگی بقیه لونه کنن! تا 15، 20 سال پیش شهرهای متوسط و کوچیک، شاید انگشت شمار آدم هرز داشت، ولی الان یه دور تو چند تا خیابان بزنی راحت می تونی پیدا کنی! 

آخه مگه این فانتزیا چقدر تجربه کردنشون ارزش داره که خیانت کنن😒

بالاخره زندگیه و این چیزاش دیگه🤦ولی بنظرم اگه کسی فانتزی داره که اونقدی نرمال نیست که نتونه با شریک زندگیش انجامش بده باید بره دکتر درمان شه😩

مردا که دلشون واسه ما نسوخته ما خودمون هستیم که باید به همجنس خودمون رحم کنیم 

وقتی هیچ زنی زن دوم مردی نشه 

هیچ زنی صیغه مرد متاهل نشه 

هیچ زنی خراب نباشه و با مردا لاس نزنه و برای دیگرون عشوه نیاد 

اینجوری حتی اگر مرد هول ترین هم باشه نمیتونه خیانت کنه چون هیچکس بهش پا نمیده 

الته مرد هم نباید هول باشه

به نظرم اونی که دلبری از مرد متاهل زندگی زنی رو به کامش تلخ میکنه یه روز حتما اثر کارشو میبینه

خدایا بسهه دیگهههه ...

ما همساییم اون مشاور املاک منم ارایشگرم  همه تو ارایشگاه میگن عاشق پیشت دم دره اونقد تابلوع باز ...

این مردا عشق و هوسشون مشخص نیست تا باهاشون زندگی نکنی یه مدت و با عمل اینو بهت نشون ندن ، عزیزم خب برو تحقیق کن کار ساده ایه ، سریع متوجه میشی خودت 

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             
[QUOTE=269439734]قول داده دیگه دنبال صیغه نباشه ولی دیگه اون اطمینان وجودنداره همش ترس استرس[/QUOT ب ...

خدا شاهده بانداریش ساختم بامریضیش ساختم غذابراش درستکه میکردم همیشه باتزین بوده محبت دریغ نمیکردم میگه اصرلرمادرم خواهرم بوده

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
یه احتمال وجود داره این که تو جوونی یه نفر رو دوست داشته و به هر دلیلی بهش نرسیده و طول کشیده تا فرا ...

ارع شایدم اونطوری هم باشه خیلی هم خوشتیپ یکی ببینه میگه ۳۵ سالش اینا هست مغرور یه ذره هم اخمویی