2777
2789
بنظرتون یکی می تونه ازدواج کرده باشه بره شناسنامه دیگه بخره ازدواجش ثبت نشه

اگه بچه نداشته باشه جدا شده باشه و المثنی گرفته باشه میتونه اسم زنشو برداره

مَـن‌اَگـرکـافَـرو،بـی‌دینُ،خَرابَـم«بـِه‌تـو‌چـِه»!؟
صد در صد تقصیر نازو عشوه و قمزه یه زنه ... مرد بدبخت که با اخم و تخم کسی عاشقش نمیشه ... یه زن بی ذا ...

مرد بدبخت ؟ یا مرد سست عنصر و شل ناموس و چشم چران 

ببخشید خیلی زناهم هستن که پس با شگرد مردا و ناز خریدنشون باید از راه به در شن

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد اگه عاشق زنش باشه هیچوقت سمت زن صیغه ای نمیره ‍...اینکه بگن آی گول خوردو فلان همش حرفه مگه مرد ع ...

دقیقا یه جوری میگن زن عشوه اومد و آی شوهرمون گول خورد انگار اون مرد گنده بچه ای چیزی بوده اخه چه طور ممکنه یه انسان بالغ و ریشه دار رو با عشوه گول زد 

بنظرتون یکی می تونه ازدواج کرده باشه بره شناسنامه دیگه بخره ازدواجش ثبت نشه

ربط این سوالتونو با حرف خودم نمیفهمم🤔ولی میتونه شناسنامه جعلی گرفته باشه بنظرم،چندسال پیش یادمه یکی از فامیلامون سنشم بالا بود واسه خودش مدرک تحصیلی خریده بود دیپلم داشت مدرک لیسانس جعلی گرفت،وقتی اون شده اینم میشه 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

به نظر من هر دو البته اول مرد بعد زن...ولی چون در جامعه ما از بعضی جهات مرد ، قدرت بیشتری داره راحت بخشیده میشه و مجازات نمیشه.

حالا یه زن صیغه ای و خونه خراب کن یا یه دختر بی بند و بار بیاد توضیح بده از تجربیاتش بگه چکار میکنن؟

خخخ بچه ها اونو نترکونین تا ماها هم یاد بگیرییم.

اگه بچه نداشته باشه جدا شده باشه و المثنی گرفته باشه میتونه اسم زنشو برداره

نه بابا بچه اینا نداره من میگم حتمن این قبلن صیغه اینا میکرده چطور تا حالا مجرد مونده خیلی هم پولداره

اینو نمیدونم  ولی المثنی هم باشه ازدواجش ثبت می کنن دیگه

نمیدونم ماله دو نفر رو شنیدم با شناسنامه جعلی نشون دادن 

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             
بعضی زنا راحت میتونن وفادار ترین مردا رو از راه بدر کنن

موافقم،منم دیدم از دوستان خیلی دورمون بزور مخ یه دکتر پولداریو زد،با جادو و طلسم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اولا که زن باید از لحاظ جنسی و عاطفی شوهرشو سیراب کنه و تا میتونه واسه شوهرش ناز و قمزه داشته باشه که دیگه عشوه زنای دیگه روش اثر نداشته باشه ثانیا حواستون به زن های اطرافتون باشه متاسفاته جامعه خیلی خراب شده و زن ها خیلی بی حیا شدن تا میتونید از این زن ها فاصله بگیرید

مرد بدبخت ؟ یا مرد سست عنصر و شل ناموس و چشم چران  ببخشید خیلی زناهم هستن که پس با شگرد مردا و ...

زن ها اکثرن داخل خونه هستن کمتر ممکنه خیانت کنن ...بودنم خانوم های شاغل که سر کار و محیط کاری یه مرد بی ذات هی روی مخشون کار کرده بعد توجه کنید این ادم های خیانت کار با یکبار دوبار نازو قمزه دل نباختن ... از بس طرف ول کن نبوده دیگ دلشو برده 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

بابا تواینجا تاپیک زدم هم گفتن خرابه

من اين طرز فكرم نيست

الان سن ازدواج چه در دختر و چه پسر بالا رفته

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕