2777
2789
ب مامانت بگو تا میتونه پول خرج کنه، جوری ک بابات نداشته باشه خرج هرزه ها کنه

هه به مامانم هفته ای ۱تومن میده خودش هفته ای ۶ میلیون درآمد داره ولی ۱هزارتومنی خرج خونه نمیکنه همون هفته ای۱تومن حرف هم بزنه بیچاره فحش میشنوه

😍بهترین همسر و دختر دنیارو دارم😍

جون جدت اگه اون مرد متاهله ، زنشو بدبخت نکن 

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هه به مامانم هفته ای ۱تومن میده خودش هفته ای ۶ میلیون درآمد داره ولی ۱هزارتومنی خرج خونه نمیکنه همون ...

مامانت کاش براش غذا درست نکنه شاید مجبور شد خرج خونه بده 

اونجایی که فروغ فرخزاد میگه « نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم» باید بگم که ، من هم همینطور فروغ جان ،من هم همینطور.                                                                برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !                                                             
بامنی

بله ، اون آقای 40 ساله 

هردو

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
مقصر اصلی مرد ها هستن اون ها به زندگی مشترک تعهد دادن و باید پای تعهدشون بمونن از غریبه انتظاری نی ...

👌👌👌

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”