اونجایی کهفروغ فرخزاد میگه« نمیدانم چرا تحملجمعیت را ندارم» باید بگم که ،من هم همینطور فروغ جان،من هم همینطور.برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !
هه به مامانم هفته ای ۱تومن میده خودش هفته ای ۶ میلیون درآمد داره ولی ۱هزارتومنی خرج خونه نمیکنه همون ...
مامانت کاش براش غذا درست نکنه شاید مجبور شد خرج خونه بده
اونجایی کهفروغ فرخزاد میگه« نمیدانم چرا تحملجمعیت را ندارم» باید بگم که ،من هم همینطور فروغ جان،من هم همینطور.برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کنید نه به نبض او !
ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕 کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻