2777
2789

خانوما من ۱۷ هفته ام و اشتهام خیلی زیاد نیست مثلا اگه غذا نونی باشه با یه نصفه نون سیر میشم😑😭  دکترم بهم.مولتی ویتامین و قرص اهن هم داد ولی تاثیر نداره روم...وزنمم کمه..خطرناکه ک اشتها ندارم؟

منم کم اشتهام و 17هفتم خیلی هم سردرد دارم 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ١٣ هفته ام در روز و فقط یه لیکان شیر با کیک میخورم ...شبا هم یکی یا دوتا میوه ...

از ماه ۶ به بعد باید وزن بگیری الان خیلی مهم نی

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...
غذاهای مقوی بخور همون یه زره رو..دکترمن پریناتال داد خوب بوداشتهام زیادشد

منم میخورم پریناتال اما اشتها زیاد میشه باش؟؟؟😑

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...

من تجربه ندارم اما این چیزی که شما میگی رو دقیقا از یه خانومی من شنیدم خداروشکر مشکلیم نداشت زیر نظر پزشک بود

شمام زیر نظر پزشک باشی مشکلی نداره

حتی میگفت بعد بارداری وزن کم کردم😐😐 برعکس بقیه که وزن اضافه میکنن

اشتها اصلاااا نداره

جالبه خیلیمممم ادم خوش خوراکی بودش

بنظرم از همین اشتهای کمت بهترینننن استفاده رو کن

مقوی ترین چیزا رو بخور بهترین غذارو بخور

خودتو با نون و.. سیر نکن

اجیل بگیر صبحونه عصرونه چند تا بادوم و پسته بخور که بدنت قوی باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اره..حالابعضیا خیلی زیاد بعضیا کم..ولی درکل اشتهااوره

من که هنوز هیچی اشتها نیورده برام ....😃 ولی میخورم ...لامصب چقد کبسولش بزرگه

غذاهای مقوی بخور همون یه زره رو..دکترمن پریناتال داد خوب بوداشتهام زیادشد

پریناتال چیه؟

من مجردم کمبود وزن دارم😐 مکمل و مولتی ویتامین اینا از بچگی روم اثر نداشته میگن ارثیه کلا🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

داروش طوریه ک منم بتونم برم دکتر بگیرم بخورم

یا نه برای خانومای بارداره

تیر غیب باشه شاید😂😂😂😂

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پریناتال چیه؟ من مجردم کمبود وزن دارم😐 مکمل و مولتی ویتامین اینا از بچگی روم اثر نداشته میگن ارثیه ...

میده داروخانه..روش عکس زن بارداره..بدون تجویزم میدن برو بخر😂یه قرصیم هس اپل عطاریامیفروشن چاقی بدون برگشت..خودم خوردم یه کیلو ام کم نکردم