2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از مهر شرو کردم ولی سینوسی خوندم‌چن وقته‌اوکی ترش کردم مشکل من فق گوشیه و خستگی یهو سست‌میشم خابم میاد

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

ی مشکلمم‌نی‌نی‌سایته

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

منم میگذرونم این دو هفته امتحانا بد شده این هفته هم ک به علت سرما و اینا تعطیلیم وسط امتحانا منتظرم هفته دیگه امتحانمون رو بدم و بعد به خواست خدا گمشم از مجازی این 5 ماه باقی مونده رو.. 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
من یکم خوندم ولی استرس دارم 

منم ی خورده تابستون خوندم ولی یادم رفته دهم یازدهم جم کردی ؟ با آزمون پیش میری؟

استرسش ک طبیعیه من بیشتر ذوق دانشگاهشو دارم😂

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

منم میگذرونم این دو هفته امتحانا بد شده این هفته هم ک به علت سرما و اینا تعطیلیم وسط امتحانا منتظرم ...

تو‌فیلم میبینی؟ 

من فیلم‌ میبینم  برا اون موندم چجوری گوشیو بزارم کنار

من دانشجوعم ولی یه ترمه که دانشگاه نرفتم و از اونجایی که میترسم اخراج شم دوباره برای کنکور ثبت نام کردم😂

زیست رو تقریبا خوندم ، زمینم خوندم ، شیمی رو چشمی قراره بخونم ، ریاضی و فیزیکم نمیدونم شانسی بزنم یا سفید بدم 😐😂

• پناه باشیم  🫀 •
منم ی خورده تابستون خوندم ولی یادم رفته دهم یازدهم جم کردی ؟ با آزمون پیش میری؟ استرسش ک طبیعیه من ...

من کلاس دوازدهم هستم 

آره آزمون دادم 

ولی بیشتر اوقات با شوهرم مسافرت رفتیم😆

من از مهر شرو کردم ولی سینوسی خوندم‌چن وقته‌اوکی ترش کردم مشکل من فق گوشیه و خستگی یهو سست‌میشم خابم ...

من گوشیم شکست توسط داداشم 🙂😂این شد ک تونستم درس بخونم ولی میدونی چیه حق داری منم اینجوری بودم کسایی ک میگفتن وای ب امید دانشگاه از خواب پا میشم مسخره میکردم ولی الان خودم همون شدم با اینکه خیلی خوابم میاد ولی میزنم ازش موفق باشی ککک🤍

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis