2777
2789
عنوان

جمع کنکوریا🥲♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 40 پست
من گوشیم شکست توسط داداشم 🙂😂این شد ک تونستم درس بخونم ولی میدونی چیه حق داری منم اینجوری بودم کسای ...

تووووام😁😁😁

منم میخام گوشیو بزارم کنار 

نینی‌سایتم نیام

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
کسی رو نمی‌شناسید مشاوره ساعتی داشته باشه؟ میخوام بلد باشه نه یه دانشجوی سال اولی

راجب چی بهت مشاوره بده برنامه ریزی؟؟ میخوای سوالی داری بگو من از مشاورم بپرسم

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو‌فیلم میبینی؟  من فیلم‌ میبینم  برا اون موندم چجوری گوشیو بزارم کنار

فقط فیزیک... ریاضیم بچه ها میخوان ببین انگاری پکیجه باهم میخریم اما نه خیلی وقتمو میگیره 

آره درکت میکنم من  دقیقا آبان گوشیمو جمع کردم سر همین فیلم فیزیک مجبور شدم داشته باشم باز اما نمیشه باید جمعش کنم منم یکی از بدی هام شده همین نی نی سایت 

من سه ساله نه تلگرام دارم نه وات نه اینستا که هیچی فقط یک شاد واسه کلاسمون و دوستام.. همین نی نی سایت بد شده تازگیا ورگنه چیزی تو گوشی ندارم 😑

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
راجب چی بهت مشاوره بده برنامه ریزی؟؟ میخوای سوالی داری بگو من از مشاورم بپرسم

کلا میخوام صفرتا صد برنامه ریزی رو بدونم کلا باید چیکار کنم؟ خودت بلد نیستی ازت بپرسم؟ 😢

لایک نکن،ریپلای نکن

فقط فیزیک... ریاضیم بچه ها میخوان ببین انگاری پکیجه باهم میخریم اما نه خیلی وقتمو میگیره  آره ...

منم فق ی تل دارم 

اونقدی ک اینجام 😂تو تل نیستم وقتمو گرفته

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
من دی ثبت نام کردم ولی پشت سر هم کرونا و آنفولانزا گرفتم هیچی نخوندم بده برای تیر

وای منم ی ماه سرماخورده بودمممم ایشالا ک دیگه مریض نشی خیلی مراقب باش سیستم ایمنیا بشدت میاد پایین سر همین استرس و ی دور کرونایی ک فک کنم هممون ی بار گرفتیم

میخوام شروع کنم   

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
منم میگذرونم این دو هفته امتحانا بد شده این هفته هم ک به علت سرما و اینا تعطیلیم وسط امتحانا منتظرم ...

ایشالا ک موفق باشییی منم میخوام این آخرین تایپیکم باشه تا بعد کنکور🙂😂