2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مییگرم ولی بااحترام هزینه داره

فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....
چه تضمینی هست درست باشه؟

من مشتری الحمدلله خوب دارم اینجاهم اگ بخام کمکی کنم میام میگم

من مجبورنمیکنم پیش من کسی کاری کنه عزیزم

توی اینستاگرام هم پرازاینجورافراد💟🙏🙏

فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....
اره منم تو اینستا دیدم ولی حس میکنم دروغ میگن

خیلیاشون دروغه

اگه واقعی باشه طرف باید تضمین بده

یه چیزی رو بگه که طرف مطمئن شه و تو تاپیکاش هم نباشه

اینجا میرن تاپیکای قبلیومیخونن میان از اون مسائل رو میگن

چه تضمینی هست درست باشه؟

تضمینمم برگشت وجهه اگ رضایت تبود

من مشتری الحمدلله خوب دارم اینجاهم اگ بخام کمکی کنم میام میگم من مجبورنمیکنم پیش من کسی کاری کنه عز ...

الان من یه سوالوپیش سه نفر رفتم

هرکدوم هم یه چیز متفاوت گفتن

همشون هم میگن کارمون دقیقه الان من باید به کدوم اعتمادکنم