الان من یه سوالوپیش سه نفر رفتم هرکدوم هم یه چیز متفاوت گفتن همشون هم میگن کارمون دقیقه الان من با ...
گلم باید بپرسی موکل دارن یانه
فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه نیت رایگان یه چیزی که باور کنم بگیر بعدش با هزینه کامل میگیرم.ببخشید اینو میگم ولی خب طبیعیه من ک ...
گلم شمابرین ارابشگاه مثلامیگی موهامو اول کوتاه کنم اگ کارت خوب بود پول میدم چون جاهای دیگ موهامو خراب کزدن😂💟🙏
تک نیت بخای. مییگرم برات ولی یک سوال ویک جواب کوتاه
فال تک نیت کامل رایگان اگه امضامودیدی درخواس دوستی بده برات انجام میدم🌷 من انواع ف ال ها ف ال تا ت اروت فا ل قهوه فا ل چایی طالع بینی انواع قهوه فا ل ورق...شمع تراپی و....بلدم اگه دوست داشای درخاست دوستی بده💟بااحترام فقط تک نیت رایگانه....