سلام به همگی 🌺
دوستان یک سوالی خیلی ذهنم رو مشغول کرده، اخیرا خانمی برای خواستگاری تماس گرفت و مادر من پرسیده بود پسر شما خانم چادری می خوان؟چون دختر من همیشه چادر سر نمیکنه اما حجابش کامله، ایشونم گفته بود نه،واسه پسر من حجاب خوب مهمه نه حتما چادر. واسه همین اولین قرار آشنایی گذاشته شد. اما اون روز که خانمه من رو بدون چادر دید، وقتی من با پسرش برای صحبت رفتیم ودور شدیم ، انقدر تعجب کرده بود که به مادر من گفته بود کاش میگفتید دخترتون چادری نیست ، مادر منم گفته بود منکه اولش تلفنی از شما پرسیدم براتون مهمه یانه!! خلاصه تغییر موضع داده بودن که نه مهم تفاهم جوان ها هست مهمه منم دخالت نمیکنم و...، اما این برخوردشون تو اولین دیدار خیلی واسه مادر من عجیب بود، چون تلفنی دراین مورد صحبت کرده بودن و قابل درک نبود واسه مادرم این حرف ها و ناراحت شدن، باردوم که تماس گرفتن هم عذر خواهی کردن از اینکه صحبتشون درست نبوده و گفتن جسارت نباشه و...،
علاوه بر بحث چادر که این خانم روی اون خیلی صحبت کردن وبراشون مهم بود. یه سری مسائل دیگه هم توی صحبتاشون بود که دوگانگی ایجاد کرد واسه مامانم. مثلا گفتن پسر من مدیر فلان بخش شرکتن ولی دفعه ی بعد چیز دیگه ای گفتن و مامان من که پرسید شما گفته بودید مدیرن گفت نه ، ولی قراره پست خوبی بگیره، یا گفتن دانشجوی دکتراست پسرم درحالی که من باخودشون صحبت کردم گفتن مشغول پایان نامه فوق هستن. واسه همین مامان من گفت چرا باید راستش رو نگن. خب بگن فوق داره پسرم. چرا هی سعی میکنن بالاتر از چیزی که هست رو نشون بدن. مثلا مگه ما چون فوق هستن و بگن دکترا نگرفتن، می خواییم ردشون کنیم؟ حقیقت رو چرا صاف وساده نمیگن. این دومورد هم مزید بر علت بحث چادر شد که میگفتن من فقط واسه خانمای چادری زنگ می زنم . ازطرفی پای تلفن گفتن ما اولین جایی هست که زنگ زدیم، ولی توی قرار، مادر این آقا به مادرم گفته بودن به پسرم میگم به نظرت چرا اینقدر طولانی شده و هرجا میریم جور نمیشه؟🤔 ، واسه همین دو مدل صحبت کردناشون، اکثر اقوام گفتن باید جواب رد بدید و ماهم رد کردیم. اما بعضی اقوام هم که بعدن شنیدن گفتن زود نباید قضاوت کرد حالا آدمیزاده ممکنه اشتباه کنه، یه چندجلسه صحبت می کردید وقتی خود پسره خوب بوده، بعدا اگه واقعا پسند نکردید، جواب رد می دادید. حالا نمیدونم ما کاردرستی کردیم یانه!! فکر اینکه زود قضاوت کردیم حس بدی داره واسمون.
واقعا باهمین برخورد اولیه باید رد می کردیم وکارمون درست بود؟یا عجله کردیم؟ 🤔🤔🤔
ببخشید طولانی شد ممنون میشم اگه وقت داشتید و خوندید پاسخ بدید🙏🏻🙏🏻
بااینکه من با خود پسرشون توی صحبتا مشکلی نداشتم وتفاهم داشتیم، اما مادرم رو نتونستم راضی کنم که شاید رد کردن قضاوت زود باشه . درسته که ازدواج قسمت هست اما من یه جورایی درمقابل مادرم قرار گرفته بودم.ودیگه جواب منفی دادیم