2777
2789
عنوان

خانوم ها طلاهایی که هدیه گرفتید...

151 بازدید | 12 پست

چقدر استفاده میکنید؟

من عقدم تو این مدت یلدایی و عیدی و ‌... طلا هدیه گرفتم از خانواده همسرم منظورم پدر و مادر و همسرمه باهم برام طلا گرفتن...

بعد مهمونی جایی میخوام برم استفاده نمیکنم

مخصوصا اگه خانواده همسرم باشن

حس میکنم میگن هیچی طلا نداشته و نداره که مال مارو میندازه😶😶😶

خیلی تباهم نه؟

به نظرتون همچین فکری میکنن؟

حقیقت رو بگم از مجردیم هیچ طلایی جز گوشواره و انگشتر نداشتم

بنظرتون استفاده کنم برای مهمونی و جشن؟

منم طلاهایی که برام خریده بودن استفاده نمیکردم چون علاقه ای به طلا نداشتم کسی هم چیزی نمیگفت

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

تو همچین مسایل کوچیکی انقـــــــــــدر بچه گونه فکر میکنید رو چه حسابی ازدواج کردید واقعا؟؟

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله استفاوه نکردن بی احترامیه انگار که از چیزی که برام خریدین خوشم نیومده و استفاده نمیکنم من خودم تایم زیادی نشد تا عروسیم و خواه ناخواه استفاده از هرچیزی که اوردن افتاد بعد عروسی اما شما استفاده کن 

بله از این جهت هم درسته ممنون

جدی میگم نیلو جان

اخه مگه تو مجردی کی طلا داره

و اصلا کدوم دختر مجردی طلا دوست داره میندازه اونقدرا همه در حد همون انگشتر گوشواره دارن دیگه

طلاهایی ک کادو بهت دادن رو بنداز لذتشو ببر اتفاقا خوشحالم میشن 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
جدی میگم نیلو جان اخه مگه تو مجردی کی طلا داره  و اصلا کدوم دختر مجردی طلا دوست داره میندازه ...

مریسا من ۲۳ سالمه شاید برای ازدواج کوچولو باشم 

ولی خب نیاز به راهنمایی دارم🥲 

چه کنم چه نکنم هام زیاده🤣.‌‌...

ممنون عزیزم حتما

مریسا من ۲۳ سالمه شاید برای ازدواج کوچولو باشم  ولی خب نیاز به راهنمایی دارم🥲  چه کنم چ ...

دورت بگردم من 

زیاد خودتو درگیر اون ناراحت نشه این ناراحت نشه زشت نباشه نکن

اون جوری ک لذت میبری باش مطمعن باش دیگرانم حسشون بهت عالی میشه

چشم عزیزم یک دنیا ممنونم که حس خوبی دادی به من🌻😍