2777
2789
راجب این موضوع با مامانت صحبت کن ک با بابات صحبت کنه اینجور مواقع باباها با حرف مامان سریع قانع میشن ...

جواب نمیده در این مورد امتحان کردم 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
بابا بخدا خوب نیس  اخلاق خوبی نیس  میگم ۷۰۰ تومن سرویسم‌رو بده گفت خودم میام میدمش ...

اره قبول دارم.. ما هم این دردسرارو داشتیم از دست بابام😑از مامانت حرف شنوی نداره؟! 

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ای بابا 

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  
اره قبول دارم.. ما هم این دردسرارو داشتیم از دست بابام😑از مامانت حرف شنوی نداره؟! 

دختر دهمه دو وجب قدشه ب من که دو سال ازش بزرگ ترم میگه خودت بیار اعتماد نداره بهت بعد همه زدن زیر خنده   

چقدرر منییی با ۱۸سال سن پول توجیبی ندارم یارانمم میخوام بردارم نمیدن بهم

هی دس رو دلم نذار که خونه 

واقعا احساس می‌کنم اعتماد نداره بهم 

هعی چ سخت🤦‍♀

من دوستام و دختر عموهام همسن منن حساب بانکی و اینا دارن، من ندارم خریدم بامامانم میرم اصلا بدون مامانم نمیتونم :/(با ۱۷سال سن)

ولی موردی نبوده گیر بدن ک بر چی خرج کردی و چرا🤦‍♀️

واقعا نمیدونم چرا اینجوریه شاید بهت اعتماد ندارن سعی کن اعتمادشونو جلب کنی، یا مثلا حس میکنن از پس خودت برنمیای ثابت کن ک ب اندازه کافی بزرگ شدی نمیدونم چی بگم همچینن موقعیتی پیش نیومده برام 

هی دس رو دلم نذار که خونه   واقعا احساس می‌کنم اعتماد نداره بهم

باید بشینی صحبت کنی باهاشون اگه میتونی قانعشون کنی که نیازای داره و نمیشه همیشه دستت دراز باشه من نتونستم بگم به بابام مامانمم پشتم نبود رفتم مشاوره یه جلسه بابام رفت صحبت کرده بود تا حدودی خوب شده بود گفت دستم تنگه فعلا بزار بهمن ماه که قسطام تموم شد کارت باز کن نمیدونم چی میشه حالا ولی خودت باید صحبت کنی اگه میتونی

هعی چ سخت 🤦‍♀ من دوستام و دختر عموهام همسن منن حساب بانکی و اینا دارن، من ندارم خریدم بامام انم م ...

همه اینکارا انجام دادم ولی جواب نمیده خسته شدم

هی دس رو دلم نذار که خونه   واقعا احساس می‌کنم اعتماد نداره بهم

بابای منم اعتماد نداشت پولی برای مدرسه بود باید خودش میومد یا مامانم مثلا یه بار میخواست یه پولی بده به عمم داد به من گف بده ده باررر به مامانبزرگم گفت به خودش زنگ زد تهش گفتم مگه دزدم اینجوری میکنی اعتماد نداری نده بهم پول🤦🏻‍♀️خیلی بده میدونم

برا داداشم اینجوری نیس   اوف تا دلت بخواد بریز و بپاش ‌

چقدر بدم میاد از چنین خانواده های پسر سالاری، من داداشم ازم کوچیکه ی زره ببینم تفاوتی قائل میشن خودمو ب اب و اتیش میزنم ک از الان بدونن حساب کار دست کیه 🪓😂💔وگرنه فردا پس فردا عروس میاد میشه تااااج سر دخترم هیچی ولش کن ادم حسابش نمیکنن 😒

توعم سخت بگیر از من گفتن بود 

بابای منم اعتماد نداشت پولی برای مدرسه بود باید خودش میومد یا مامانم مثلا یه بار میخواست یه پولی بده ...

آخ می‌دونم چی میگی  یعنی چقد من تحقیر میشن بخاطر این موضوع 

وای ی بار میخاستم برم اردو بعد گفت خودم میام میدم منم گفتم‌ ن اون اردو رو میخام ن پول رو    بعدشم از صب تا غروب خوابیدم قر بودم حالا ۱۶ سالم بود اون موقع 

چقدر بدم میاد از چنین خانواده های پسر سالاری، من داداشم ازم کوچیکه ی زره ببینم تفاوتی قائل میشن خودم ...

فک کردی من سخت نگرفتم 

سر این موضوع انقد دعوا کردم که حد نداره