zemestan29 مدیر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2946 عنوان چطوری بگم... | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 32 پست چطوری ب بابام بگم یارانم رو بده واقعا نیاز دارم نمیده یارانه رو شما یارانتون دست خودتونه یا نه دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜 1401/10/25 | 02:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zemestan29 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2946 باید بشینی صحبت کنی باهاشون اگه میتونی قانعشون کنی که نیازای داره و نمیشه همیشه دستت دراز باشه من نت ... همون باید برم مشاور حتما دیگه باید برم چون نمیشه واقعا نیاز دارم دمت گرم دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
nargcw عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 339 آخ میدونم چی میگی یعنی چقد من تحقیر میشن بخاطر این موضوع وای ی بار میخاستم برم ا ... درکت میکنم اگه کسی تو خانواده هست که بافهمه و درک میکنه و پدرت حرف شنوی داره ازش با اون صحبت کن یا مشاوره اگه نمیتونی خودت یا بهش بگو یا پیام بده برای من حرف زدن با بابام سخت بود خیلی اما اگه تو برات سخت نیست بهترین راه اینه خودت حرف بزنی
nargcw عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 339 همون باید برم مشاور حتما دیگه باید برم چون نمیشه واقعا نیاز دارم دمت گرم اره بری کمکت میکنم خیلی سخته بری بیرون یه قرون پول نباشه ته جیبت فقط حسرت بکشی امیدوارم حل بشه مشکلت