نمیدونم چرا چنین خوابی دیدم😂 خیلی تو خواب احساس آرامش و راحتی میکردم
فقط دلم میخواست بیدار نشم از خواب😂😂 بعد انگار تو خواب حاملم بودم ولی شوهره خبر نداشت😂😂 داخل خواب تو فکر این بودم سوپرایزش کنم ولی انگار خجالت میکشیدم😂🤣
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واای عجب خوابی😂🤣امشب خواستی بهش بگی بگو هدفون یا هندزفری بزاره تو گوشش یه آهنگ کمی بزارین بهش بگو حدس بزنه لب خونی کنه بهش بگو داری بابااا میشییی
امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ تره…🤍
یا جعبه کادو کوچولو بردار توش دو جفت کفش کوچولو بزار امشب حتماً بهش بگیا دوباره تو خواب🤣😂
امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ تره…🤍