2777
2789
اره واقعا 

بی خیال بابا یه دوستی داشتم خیلی بهم روحیه میداد من تنها بودم توی هنرستان دوستی نداشتم فقط با اون خوب بودم بهم. گفت خودم و خودت رو عشقه یادش بخیر توی اون روزهای سخت اون تنها کسی بود ک باهام خوب بود مهربون بود 

بی خیال بابا یه دوستی داشتم خیلی بهم روحیه میداد من تنها بودم توی هنرستان دوستی نداشتم فقط با اون خو ...

😢😢چقد خوب.خب چیشدش الان

یه روز میفهمی رفیقای زیادی نداری فقط آدمای زیادی رو میشناسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😢😢چقد خوب.خب چیشدش الان

اره خیلی وقت میگذره من از اون هنرستان اومدم بیرون چون خیلی مضخرف بودن دانش آموزاش، فقط با اون خوب بودم اونم مشکلات خودش رو داشت.. مجبور بود ک یه روز یا چند روز درمیون نیاد مدرسه منم تنها موندم و وقتی دیدم دوستی ندارم و شرایطش بده رفتم از اونجا و هنرستان دیگ هم بازم دوست خوبی پیدا نکردم چیزی ک حقیقت داره اینه ک قیافم خوبه و درسام هم بد نیس بقیه بهم حسادت میکنن خیلی و دوس ندارن باهام دوس شن نظر خودم اینه 

اره خیلی وقت میگذره من از اون هنرستان اومدم بیرون چون خیلی مضخرف بودن دانش آموزاش، فقط با اون خوب بو ...

فدا سرت بابا .منم عین تو دوست ندارم.تو چند سالته 

نه عزیزم مشکلی ندارم فقط گاهی اوقات تنهام.. ک شاید عادی باشه برای همه اتفاق بیوفته.. 

من ک تمام اوقات تنهام چی 😐💔