2777
2789
عنوان

شما تا حالا

106 بازدید | 11 پست

مبلاتونو دادین بشورن؟ چجوریه؟ میان تو خونه میشورن ؟ خشک میکنن سریع؟ چندساعت طول میکشه تموم شه؟ یه توضیحی میدید

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میان خونه وسیله دارن یه ساعت اینا طول میکشه خیلی تمیز میشه و حالت نمدار داره و باید وایسی تا خشک ...

مرسی عزیزم

هزینش چقدره؟

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن
توی خونه شستن تمیز خشک کردن تموم 

چقد خوب، من انقدر خودم با شوینده های مختلف و اسکاچ و دستمال خیس تمیزش کردم مردم

هزینشو میدونید الان چقدره؟

منم میخوام بدم بشورن رنگ روشن هستن بدجوررومخ میرن خودم با شامپوفرش شستم تمام لک شده😭😭😭

من شامپو فرش و ی ذره دامستوس و نرم کننده برا بوی خوب بده و شامپو فرش و مایع ظرفشویی همه چی رو باهم قاطی میکنم میکشم خدایی تمیز میشه ولی بچه کوچیک دارم و روشنه دوباره لک میشه

خیلی خسته میشم ولی برا تمیز کردنش میخوام بیارم بشورن برام فک کنم خیلی تمیز بشه چون کهنه نیست مبلام برا چهارسال پیشه ‌ولی جنسش خوبه اصلا خراب نشده

من شامپو فرش و ی ذره دامستوس و نرم کننده برا بوی خوب بده و شامپو فرش و مایع ظرفشویی همه چی رو باهم ق ...

منم واسه چهارسال پیش من سیف قرمزگرفتم زدم بازلک شامپوفرش ازقبل که زدم مونده روش 

گاهی انسانم آرزوست
منم واسه چهارسال پیش من سیف قرمزگرفتم زدم بازلک شامپوفرش ازقبل که زدم مونده روش 

با اسکاچ توری خیلی تمیز میشه

اسکاچ بکشی بعدش دستمال نمدار

ولی خب دردسر داره

همون بهتر بگی برا عید بیان برات بشورن

با اسکاچ توری خیلی تمیز میشه اسکاچ بکشی بعدش دستمال نمدار ولی خب دردسر داره همون بهتر بگی برا عید ...

اره ولی خردادماه قراردادخونه تموم میشه ازاونورموندم چیکارکنم میترسم تواسباب کشی دوباره لک بیوفتن😭ازاینورم بدجوررومخم هستن افسرده شدم باهاشون 

گاهی انسانم آرزوست
اره ولی خردادماه قراردادخونه تموم میشه ازاونورموندم چیکارکنم میترسم تواسباب کشی دوباره لک بیوفتن😭از ...

برا اثاث کشی ازین مشما تق تقیا یا سلفون مخصوص اثاث کشی از ابزار آلاتیا بخر بپیچ دورش

نه ضرب ببینه چوباش نه پارچه ش کثیف شه .