2777
2789
به شوهرت بگو بهش بگو دو هفته ای یه روز بیاد .. خلاصه با شوهرت حل و فصلش کنید . اما اصلااااااااااا ای ...

انگورمیتونی درک کنی باکسی ازدواج کردی از بدبختیات ب ی سراب فرار کردی وبهش رسیدی دیگ هیچی ب هیچی یعنی چی میتونی ی دختر۲۲ساله رودرک کنی ک توماه شاید پنج روز شایدده روزمیتونه توخونه خودش راحت باشه یعنی چی میتونی درک کنی شوهری ک هیچوقت حرفاتونمیفهمه ونمیدونه تودلت چی میگذره یعنی چی این همه باررو شونه هام سنگینی می‌کنه ازاون بدتراسترس اینوبایدداشته باشم ک زندگیم توسط اون زن نپاچه

میگم که  آخرش اینه به شوهرت بگو نیاد پیشتون بره با مادرش زندگی کنه شوهرت هم دلش براش تنگ میشه ب ...

گفتم ک ازنظرمنم بایدمادی معنوی پیشش باشه ولی میاره پیش من ن اون دلش تنگ میشه برای منه نامادری ن من دلم اون مامان بابای خودشو داره ولی شوهرم گوش نمیده می‌ره میاره میندازه گردن من می‌ره سرکار

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انگورمیتونی درک کنی باکسی ازدواج کردی از بدبختیات ب ی سراب فرار کردی وبهش رسیدی دیگ هیچی ب هیچی یعنی ...

۲۰روز مادرشوهر همراه با دارو دستش واین بچه وبعدازاونم این بچه 

انگورمیتونی درک کنی باکسی ازدواج کردی از بدبختیات ب ی سراب فرار کردی وبهش رسیدی دیگ هیچی ب هیچی یعنی ...

زندگیت نمیپاشه عزیزم خیالت راحت باشه ... این فقط حس توعه... منم درکت میکنم سنت کمه آرزو هات زیادن آرامش میخوای . همه اینا درست میشه کم کم به شوهرت اینا رو القا کن یواش یواش .. بابت مهمونداریات ... حتی زیاد اومدن بچه .. کم کم همه ش درست میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز