2777
2789
ناراحت نباش حالا .. بببن صادقانه بخوای نگاه کنی همش هم تقصیر مادر و بچه نیست یه بخشیش توجه شوهرته به ...

اسیبی که نمی‌زنم ولی دلمم نمیخوادببینمش میگم بروببینش حمایتش کن مادی معنوی ولی ن پیش من دست خودم نیست واقعانیس دیدگاهموخراب کردن

بچه منم چهار سالشه .. بعضی وقتا جسور میشه حاضر جواب میشه .. یه کارای عجیبی میکنه بچه ها همه همینن . منتها منه مادر با جان و دل میپذیرم قضاوت نمیکنم ... شما هم باید همین باشی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودت چند سالته؟؟؟ یکم شرایط سخته کاش قبول نمیکردین

۲۲

ماحرف زده بودیم خودش گفت من توانایی نگه داشتنشوندارم بچم مامانیه اذیت میشه نبینمش بهتره وکلی ازاین حرفاازاین ناراحت نیستم ازاین بیشترناراحتم ک بهم کلی دروغ گف شایدواقعیتومیگف من اصلا قبول نمیکردم

۲۲ ماحرف زده بودیم خودش گفت من توانایی نگه داشتنشوندارم بچم مامانیه اذیت میشه نبینمش بهتره وکلی ازا ...

خیلی کم سنی خانوادت چجوری راضی شد؟  خیلی سخته بری مشاور بهتره

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
بچه منم چهار سالشه .. بعضی وقتا جسور میشه حاضر جواب میشه .. یه کارای عجیبی میکنه بچه ها همه همینن . ...

من خواستم مادرش ن مثل مادر باشم ولی نگاهاشون حرفاشون اینکه ب توربطی ندارم مگه توکی این بچه ای عوضم کرد

من خواستم مادرش ن مثل مادر باشم ولی نگاهاشون حرفاشون اینکه ب توربطی ندارم مگه توکی این بچه ای عوضم ک ...

میدونم چی میگی . مسئله مهمیه عزیزم  حتماااااا با مشاور حرف بزن . اگر واقعا اذیتی رک بگو کمتر بیاد اینجا هفته ای یه روز کافیه ولی مشاور رو حتما برو

صدبارگفتم  مشاوره ام رفتم گفت بایدکناربیای

به شوهرت بگو بهش بگو دو هفته ای یه روز بیاد .. خلاصه با شوهرت حل و فصلش کنید . اما اصلااااااااااا این وسط بچه اذیت نشه . شده اصلا نیاد بهتره تا این که بیاد جایی که دوستش ندارن 

به شوهرت بگو بهش بگو دو هفته ای یه روز بیاد .. خلاصه با شوهرت حل و فصلش کنید . اما اصلااااااااااا ای ...

شوهرم اگ حرف می‌فهمید ن اونوعذاب میدادم منو ذهنم بهم ریخته است حسادت خستگی حرفایی ک شنیدم بچه ای ک حتی ازپس سرویس رفتن خودش برنمیاد باباشم نمیبره من بایدببرمش و و و.....

به شوهرت بگو بهش بگو دو هفته ای یه روز بیاد .. خلاصه با شوهرت حل و فصلش کنید . اما اصلااااااااااا ای ...

منم سنم کمه همه ناراحتیابایدمال من باشه؟چون دیگ ازدواج کردم بایدپوست کلفت باشم؟

منم سنم کمه همه ناراحتیابایدمال من باشه؟چون دیگ ازدواج کردم بایدپوست کلفت باشم؟

میگم که  آخرش اینه به شوهرت بگو نیاد پیشتون بره با مادرش زندگی کنه شوهرت هم دلش براش تنگ میشه بره دنبالش با هم برن بیرون بعد ببره خونه مادرش بذاره ... ولی خواااهشا اون حس حسادت رو روش کار کن . چهار روز دیگه بدت نیاد چرا نفقه شو میده . چرا براش ال خریده بل خریده . پدرشه همه اینا از وظایفشه رابطه پدر فرزندی هیییچ جوره کات نمیشه کامل .. پس رو خودت کار کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز