2777
2789

عزیزم از عنوان تایپیکت معلومه هنوز خبری نشده به بچه طرف داری حسادت میکنی خوااااااهش میکنم ازت اگر به خودت اطمینان کامل نداری که بتونی باهاش کنار بیای ازدواج رو قبول نکن .. به عبارتی تبدیل به نامادری های قصه ها نشی .. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گناه اون بچه چیه اون که نخواسته اینطوری بشه به این فک کن که اگه خدایی نکردی همه چی برعکس بود بازم د ...

پس گناه من چیه من بایدزندگیمو وقفش کنم؟چون بچه ی طلاقه منصفانه اس؟

اینم بگم ک درسته میدونستم ولی قرارنبوداینجوری بشه 

یا ازدواج و قبول نکن ... یا لچه رو با جان و دلت بپذیر ... یادت باشه کوچکترین رفتار بدت با اون بچه دن ...

مشکل من مادربچه اس ک باهربارفرستادنش باعث جنگ ودعوامیشه خب طبیعیه منم نخوامش منم آرامش میخوام

حسادت چشم و دل آدم و کور میکنه ... نمیفهمی چه کار میکنی چشمتو باز میکنی میبینی خیلی کارا از حرصت انجام دادی ... رو خودت خیلی کار کن که مبادا به اون بچه حسادت کنی رنجی بهش برسونی

عزیزم از عنوان تایپیکت معلومه هنوز خبری نشده به بچه طرف داری حسادت میکنی خوااااااهش میکنم ازت اگر به ...

یکم دیره💔

شاید به اقتضای سنمه ولی خیلی سخته کاش درک کنید

پس گناه من چیه من بایدزندگیمو وقفش کنم؟چون بچه ی طلاقه منصفانه اس؟ اینم بگم ک درسته میدونستم ولی قر ...

به خدا توکل کن شاید قسمت این بوده سعی کن بهش توجه کنی شاید خدا میخواد امتحانت کنه

دردیست در سینه‌ام که همزاد جهان است🌍!'
پس گناه من چیه من بایدزندگیمو وقفش کنم؟چون بچه ی طلاقه منصفانه اس؟ اینم بگم ک درسته میدونستم ولی قر ...

وقتی مرد بچه دار رو به عنوان همسر پذیرفتی باید بدونی همه چی ممکنه بشه ... چند سالشه؟

[QUOTE=269308396]حسادت چشم و دل آدم و کور میکنه ... نمیفهمی چه کار میکنی چشمتو باز میکنی میبینی خیلی کارا از حرصت انج ...[/QUOTE

میدونم 😔

واقعا نمی‌دونم ازاول اینجوری نبودم اینقدمادرش اذیت کردخودش ی حرفایی میزنم آدم زده میشه

وقتی مرد بچه دار رو به عنوان همسر پذیرفتی باید بدونی همه چی ممکنه بشه ... چند سالشه؟

ن خیلی برام زبون ریخت من خیلی سخت قبول کردم ک ازدواج کنم باهاش بخاطردروغایی بودک گف۴سالشه ولی ی حرفایی میزنه آدم شاخ درمیاره

[QUOTE=269308396]حسادت چشم و دل آدم و کور میکنه ... نمیفهمی چه کار میکنی چشمتو باز میکنی میبینی خیلی ...

ناراحت نباش حالا .. بببن صادقانه بخوای نگاه کنی همش هم تقصیر مادر و بچه نیست یه بخشیش توجه شوهرته به بچه ازت خواااااهش میکنم هرر زمان حس کردی ممکنه ظلمی به بچه بکنی با رفتار گفتار یا هر چی خیلی مستقیم به شوهرت بگو بچه رو کلا بده به مادرش و تو نبینیش مبادا انتقام تمام ناراحتیت از شوهرت مادر بچه خود بچه رو ازش بگیری و اذیتش کنی

خودت چند سالته؟؟؟ یکم شرایط سخته کاش قبول نمیکردین

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز