2777
2789
عنوان

همکاری نکردن دخترم تو کارای خونه

420 بازدید | 18 پست

دخترم ۱۳ سالشه،تو خونه فقط من و اونیم ،نه اتاقشو تمیز میکنه نه تو خونه دست به سیاه و سفید میزنه ،تا الان هم کاری بهش نداشتم ولی اون میریزه و من باید پشت سرش جمع کنم امتحاناش که تموم شد هر روز چند بار بهش میگم اتاقش رو تمیز کنه ،اما هیییچ 

ای خواهر، منم دو تا پسر دارم از بزرگه کلا ناامیدم ....

بچه ها بزرگتر ک میشن اذیتشون بیشتر میشه و حرف گوش نمی کنن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیزده واقعا بچست ولی همین که متقاعدش کنی اتاقشو تمیز کنه کافیه .باور کن کار خونه کردنش انتطار زیادی هست من خودم از سیزده کار خونه کردم الان داغونم .دو نفر که کاری نیست خودت انجام بده

بیا اینم دختر مردم بعد مامان من میگه دختر مردم همه کارا رو میکنه مادرش هیچ😂🤦🏻‍♀️ 

عزیزم مسئولیت های کوچیک بده و مجبورش کن انجام بده فردا پس فردا که خواست بره دانشگاه و خوابگاه و بعدم خونه بخت هیچی بلند نیست و همه رو از چشم تو میبینه

من مامانم تا وقتی مدرسه بودیم ازمون نمیخواست کار کنیم

مدرسه خودش خسته کننده ست

درس 

گناه داره طفلک

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

من 17سالم بود ی ظرف به زور میسشتم اما الان 18سالمه خودم قبل اینکه ک مادرم بخواد تموم کارارو میکنم 

بسپار به خودش 

خواهرم13سالشههههه حتی جاشم من جمع میکنم 

مادرم میگه بچست درس دارع فلانه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

دفیفا منم مثل توام

اصلا ادم عذاب وجدان میگیره بشینه مادرش کار کنه مادر من مریضم هست دیگه بدتررر

اصلا ادم عذاب وجدان میگیره بشینه مادرش کار کنه مادر من مریضم هست دیگه بدتررر

مامانم میگه خودش بخواد انجام میده 

بهش میگم بلند شو کمک کن میگه به من چه تو جمع نکن 

حتی توی دوران امتحان بازم کمکش کردم

مامانم میگه خودش بخواد انجام میده  بهش مسکن بلند شو کمک کن پیکه به من چه تو جمع نکن  حتی ...

به منم همین حرفارو میزنن حتی ی سفره نمیندازه