2777
2789
عنوان

سوتی:)

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 22 پست

یه مورد سراغ دارم که پسره مزاحم بوده

دختر داییم سر ظهر رفته بوده بازار (خلوت بوده)توی یه مغازه فروشنده یا صاحب مغازه بهش شماره می‌ده و چشمک و اینا😂 دختر داییم می‌گفت با عصبانیت اومدم از مغازه برم بیرون دیدم یکی کیفمو گرفته و منم گفتم ولم کن بیشعور چقدر تو کثیفی و همزمان کیفمم می‌کشیدم خیلی ترسیده بودم😂

یهو دیدم صدای خنده پسره میاد برگشتم دیدم کیفم به دستگیره در گیره کرده بوده😂 گفت منم خیلی ضایع یه لبخند زدم اومدم بیرون

آقایونی که درخواست میدین من تو تاپیکا تگتون میکنم! خود دانید✌🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه مورد سراغ دارم که پسره مزاحم بوده دختر داییم سر ظهر رفته بوده (خلوت بوده)بازار توی یه مغازه فروشن ...

دختر داییت دیگه آدم سابق نمیشه 😐

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز