2777
2789
عنوان

سوتی:)

274 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

بیاین از سوتی هاتون جلوی کسایی که ازشون خوشتون میومده بگین..... 

🌹🌹🌹🌹🌹

مثلا من خودم یدفعه با دامن بلند توعروسی وقتی دیدمش از پله ها افتادم 

وایساده بود میخندید 

سوتی نمیدم کلا اهلش نیستم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
سلام بچه ها ی اپلیکشن هست کارنت از بازار دانلود کنید با کد معرف بندع که aa1089740 هست وارد ش ...

این کلاهبرداریه کلا هیچی اضافه نمیشه بعد ۵۵ تومن خودتو گول نزن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کسیو دوس نداشتم و ندارم 🤔 ولی تد دلت بخاد سوتی دادم متاسفانه یادم نمیاد😂

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

چند بار گفتم بازم میگم من تو عروسی دامن کوتاه و تاپ پوشیده بودم و همش اون وسط بودم وسط مهمونی رفتم دسشویی بعد اومدم وسط نی رقصیدم همه نگام میکردن فک کردم خیلی خوشکل شدم ک همه محو من شدن ک آخر منو کشیدن کنار گفتن دامنت تا ته رفته تو شورتت:)))))) 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

باشه:) عاشق دیوونه😂

الکیه بابا😂 

اها راستی پروفم شوهرمع عاشقشم😐 

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)
Oh my god 😂😂😂😂😂😂 خدایا خیلی خوب بود  مرسی ازت

آبروم رفت🙃🙃🙃😁😁😁

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز