moodi1380 مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 21 عنوان بی بی چک زدم بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 39 پست 1401/10/24 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
radvinmamani عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 6178 فداتشم مهربون تو نی نی سایت بی بی رو گذاشتم همه گفتن هاله داره خیلی ذوق کردم ک مثبت ولی چه شد منفی ش ... عزیزی انشاا.. هم اسی هم خودت این ماه باردار بشین ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
radvinmamani عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 6178 اون موقع باردار شدین گلم بله خداروشکر عزیزم چند وقته اقدامی ؟ ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
پارلاaaaa عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 3787 عزیزی انشاا.. هم اسی هم خودت این ماه باردار بشین ❤️❤️فداتشم عزیزم انشاالله هردومون دامنمون سبز بشه امین🥹
بهاااااااااار۳۳۷ عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 351 مال منم کپی مثل اون بود هاله داشت حتی یکمی معلوم بود ولی منفی شد الکیه بابا ب مارک هم بستگی داره.من ویتروتک فک کنم بود گرفتم اونم سه تا همشون هاله خیلی کم رنگ مینداخت.ولی مدیکور ک گرفتم اینجوری نبود.سریع منفی میشد آب پاکی رو میریخت رو دستم 😆😆 خدایکی یار یکی ، دل یکی دلدار یکی ❤
پارلاaaaa عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 3787 بله خداروشکر عزیزم چند وقته اقدامی ؟ خداروشکر عزیزمعزیزم ۴ماهه میرم دکتر شوهرم یکم مشکل داشت بخاطر اون مشکل اسپرم گفت باردار باشی سقط میشه باید درست بسه شوهرت بعد الانم خداروشکر درست کردم دو ماهه میشه اقدام کردم ولی اون موقع روز تخمک گذاری فک کنم گذاشته بخاطر اوننشدمچون روز۱۷پریودیرابطه داشتیم والان ۱۴ ۱۳ داشتیم دکترگفت اون موقع هس حالا توکل بخدا
پارلاaaaa عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 3787 ب مارک هم بستگی داره.من ویتروتک فک کنم بود گرفتم اونم سه تا همشون هاله خیلی کم رنگ مینداخت.ولی مدیکو ... اره فک کنم ب مارکم ربطی داره راس میگی مامانم هم گفت خرابه مال تو بخاطر اون
پارلاaaaa عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 3787 ب مارک هم بستگی داره.من ویتروتک فک کنم بود گرفتم اونم سه تا همشون هاله خیلی کم رنگ مینداخت.ولی مدیکو ... 😂😂😂❤️❤️
radvinmamani عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 6178 خداروشکر عزیزم عزیزم ۴ماهه میرم دکتر شوهرم یکم مشکل داشت بخاطر اون مشکل اسپرم گفت باردار ب ... عزیزه دلم اره اسپرم ضعیف سقط میشه ب همسرت هم چنان هم کاسنی بده گلم انشاا.. ک ب زودی زود یه تپلی گیرت میا ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
radvinmamani عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 6178 ب مارک هم بستگی داره.من ویتروتک فک کنم بود گرفتم اونم سه تا همشون هاله خیلی کم رنگ مینداخت.ولی مدیکو ... اره مدیکور درسته ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
پارلاaaaa عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 3787 عزیزه دلم اره اسپرم ضعیف سقط میشه ب همسرت هم چنان هم کاسنی بده گلم انشاا.. ک ب زودی زو ... اره گلم همشو انجام دادم عرق کاسنی اینا همشو خوردیم دیه توکل بخدا ممنونم مهربونم