2777
2789
فداتشم مهربون تو نی نی سایت بی بی رو گذاشتم همه گفتن هاله داره خیلی ذوق کردم ک مثبت ولی چه شد منفی ش ...

عزیزی 

انشاا.. هم اسی هم خودت این ماه باردار بشین 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم کپی مثل اون بود هاله داشت حتی یکمی معلوم بود ولی منفی شد الکیه بابا

ب مارک هم بستگی داره.من ویتروتک فک کنم بود گرفتم اونم سه تا همشون هاله خیلی کم رنگ مینداخت.ولی مدیکور ک گرفتم اینجوری نبود.سریع منفی میشد آب پاکی رو میریخت رو دستم 😆😆

خدایکی یار یکی ، دل یکی دلدار یکی ❤
بله خداروشکر عزیزم  چند وقته اقدامی ؟

خداروشکر عزیزم

عزیزم ۴ماهه میرم دکتر شوهرم یکم مشکل داشت بخاطر اون مشکل اسپرم گفت باردار باشی سقط میشه باید درست بسه شوهرت بعد الانم خداروشکر درست کردم دو ماهه میشه اقدام کردم ولی اون موقع روز تخمک گذاری فک کنم گذاشته بخاطر اون‌نشدم‌چون‌ روز۱۷پریودی‌رابطه داشتیم والان ۱۴  ۱۳ داشتیم دکتر‌گفت اون موقع هس حالا توکل بخدا

خداروشکر عزیزم عزیزم ۴ماهه میرم دکتر شوهرم یکم مشکل داشت بخاطر اون مشکل اسپرم گفت باردار ب ...

عزیزه دلم اره اسپرم ضعیف سقط میشه 

ب همسرت هم چنان هم کاسنی بده گلم 

انشاا.. ک ب زودی زود یه تپلی گیرت میا

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
ب مارک هم بستگی داره.من ویتروتک فک کنم بود گرفتم اونم سه تا همشون هاله خیلی کم رنگ مینداخت.ولی مدیکو ...

اره مدیکور درسته