یه پسره هس بم تجاوز زوری کردع. از خودم دفاع کردم. ولی میگه ازم آتو داره. میگه باید یه بار دیگه باهاش برم بیرون میخاد باهام حرف بزنه ولی میگه اگ نرم برام بد میشه . میگه میخاد آزادیمو بگیره. میدونه مغازه داداشم تو کدوم محله اس ولی نمیدونم کجاشه . پسره هم خیلی جدیه. خونوادمم نمیشه بگم. واقعااا کسیو ندارم.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تا الان ازت آتو.نداره .یا چیز راست درستی توی دستش نیست .ولی نقشه کشیده یه جوری ازا آتو بگیره که حالا حالاها اذیتت کنه .اصلا از حرفهاش نده و ترس خودت رو بروز نده محکم وایسا و ازش شکایت کن
اتفاقا میدونم و همون اول برات نوشتم ک چجوری پارش کنی...اما هی حاشیه میری اعصابم خورد میشه...آزادیتو کی میخاد بگیره؟چطور تونسته تجاوز کنه تو خیابون؟اگه باهاش رفتی ی مکانی بهت تجاوز شده همون موقع باید میرفتی پزشکی قانونی الان کاری نمیشه کنی.جز اینکه فقط پیام های رو ب سمت تجاوز ببری ک برات بشه مدرک