2777
2789
عنوان

پسره کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 80 پست
 بهش گفتم ب پلیسا میگم. خونوادمم درجریان میزارم . گفت بگو ببین برا تو بد میشه یا من. میگه من ...

بگو تا عمر داری می‌خوابی گوشه زندان تمام دارو ندارتم از خودتو خانوادت میگیریم تا شاااید یه روز که موهات سفید شد بزاریم بیای بیرون اونم شاید...

الاااان همه منتظرن یه چک بخورن برن از طرف شکایت کنم بعد تو اینجا نشستی غمباد گرفتی برو انتقام تو بگیررر

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بهش گفتم ب پلیسا میگم. خونوادمم درجریان میزارم . گفت بگو ببین برا تو بد میشه یا من. میگه من ...

غلط کرده 

دروغ میگه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

ببین خواهر من نشه که بگی خودم یکاریش میکنم خودم حلش میکنم بدون اینکه کسی متوجه بشه! 

مثلا اینکه بری پیشش ببینی چیمیگه 

این ادمی که تو گفتی تهش پای خودشم گیره 

این بنظر تو بری پیشش بهت چیمیگه؟؟

تهش ببخشید اینو میگم راضیت میکنه باهاش رابطه داشته باشی و نرمت میکنه و میخواد گولت بزنه باحرفاش 

ازت خواهش میکنم سکوت نکن 

میدونم عزیزم حالت بده واسیب دیدی ولی اینو بدون این راهش نیست 

این عوضی ممکنه هربلایی سرت بیاره پس باهوش باش وبرو به مادرت یااگه خواهر بزرگتر داری بگو و برین شکایت کنین 

لطفا اینده خودتو تباه نکن امیدوارم خداخودش کمکت کنه🤲 

چقد طول میکشه جواب بده اخرش  ؟؟

هرچ زودتر اقدام کنی زودتر نتیجه میگیری

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

عضویتت مبارک.... کجا بودی باهاش ک زوری بهت تجاوز کرد؟؟؟ بعد الآنم حالت خوبه و حتی یه دکترم نرفتی؟؟ ...

ممنون همین الان عضو شدم 

یه دوست معمولی بودم باهاش گف بیا بریم پارک بشینیم حرف بزنیم و این چرت و پرتا ... 

وقتی فهمیدم میخایم بریم خونه خالی اصن سر دعوا کشیدم بش. ولی خب زوری وقتی ادم زورش نرسه . بازم مقاوت کردم. 

گوه خوری میکنه که میگه از پلیس ترسی ندارم

اصلا تن به خواسته‌اش نده بهش بگو ازت شکایت میکنم بعدم بلاکش کن از همه جا

در ضمن یعنی چی که ادرس مغازه داداشتو بلده، مثلا مبخاد بره بگه این فیلم خواهرته! اینجوری قبر خودشو میکنه که، داداشت هم میتونه لهش کنه هم شکایت کنه پوستشو بکنن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بنظرت کاری میکنن؟؟؟ یکی هس گفته باهاش قرار بزارم . بعد اون از دور میاد مارو ببینه . میاد باهاش د ...

به هیچ وجه باهاش قرار نزار . بلایی سرت میاره صد برابر فیلم بدتر میگیره. اول تهدید کن شکایت می کنی دیدی بازم ول کن نیس شکایت کن. پلیس به فیلم اینا حساسه حتی یه چند تا میزنم فیلمم داشته باشه ازش میگیرن

برو پیش  پلیس کنار اونا تمس بگیر و ترسون لرزون حرف بزن ازش حرف بکش اونجا  براشون اثبات بشه ...

اسکرین همه چت هاشو دارم. 

ینی برم پیشه پلیس بزنگم باهاش حرف بزنم ؟؟؟ 

ی کاری کردی حتمن ک نگرانی...

اسي حتي اگر كاري هم كردي باز نترس و جلو برو 

اونو به عنوان متجاوز دادگاه محكوم ميكنه

فقط شايد براي تو جزاي نقدي بنويسه

ميدونيد عاشق چي ني ني سايت هستم ؟ اينكه بي دليل و بي دريغ بدون اينكه همديگه رو بشناسيم بهم كمك مي كنيم 💚