2777
2789
عنوان

پسره کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 80 پست
تهدید به شکایت کن

بهش گفتم ب پلیسا میگم. خونوادمم درجریان میزارم . گفت بگو ببین برا تو بد میشه یا من. میگه من پسرم نهایتن با خونوادت دعوام میشه ولی تو چی . میگه از پلیس هم ترسی ندارم.  حالا موندم چیکار کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پلیس زنگ بزن

تازه اگه تجاوز کرده و اثری ازش رو بدنته مثل کبودی و...برو پزشکی قانونی دهنشو سرویس کن 

به نظر من نترس اصلا 

به خانوادت هم بگو 

ولی اصلا به هیچ عنوان باهاش نرو بیرون که دوباره بلا سرت بیاره 

اگه بهت پیام میده پیاماش رو نگه دار..یا سعی کن تو پیام ب زور ازش حرف بکشی ک بهت تجاوز کرده ...تنها اینطوری میتونی ازش شکایت کنی و بترسونیش ک نیاد سمتت.پیام ک داد بگو ک و ن داری دوباره تهدید کن ازت شکایت کیفری میکنم پدرتم درمیارم

زنگ بزن به 110کامل توضیح بده راهنمایی کنن

بنظرت کاری میکنن؟؟؟

یکی هس گفته باهاش قرار بزارم . بعد اون از دور میاد مارو ببینه . میاد باهاش دعوا کنه. ولی فک نمیکنم جواب بده. 

ببين من مورد از اين بدتر داشتم گفت ميام محل كارت ميام دم خونتون ابروتو ميبرم

به جرات ميتونم بهت بگم همش حرف مفت

يادت باشه سنگ بزرگ نشونه نزدنه

فقط ٧٠ درصد قضيه اينه كه خانوادتو مطلع كني

هيچ غلطي نميتونه بكنه

درسته مملكت بي صاحبه ولي ديگه نه در اين حد

از دفاتر وكالت كمك بگير و بگو تهديد شدي

راه حل هاي عالي در اختيارت ميذارن

در ضمن اوني كه بايد در بره و بترسه اونه نه تو 😏

جواب پيام ها و تماس هاشم نده

فقط اسكرين و مدرك جمع كن

من اين راهو تا ته رفتم

كلي اطلاعات دارم

ميدونيد عاشق چي ني ني سايت هستم ؟ اينكه بي دليل و بي دريغ بدون اينكه همديگه رو بشناسيم بهم كمك مي كنيم 💚
 بهش گفتم ب پلیسا میگم. خونوادمم درجریان میزارم . گفت بگو ببین برا تو بد میشه یا من. میگه من ...

ببخشیدا ببخشیدا ولی گ.و.ه اضافی می خوره 

بگو ربطی به دختر و پسر نداره اتفاقا وحشی گری تو برای همه رو میشه 

نذار با این چیزاس مزخرف وادارت کنه به تجاوزهای بعدی

بهش بگو ضرر همه چیز و به جون می خرم و ازت شکایت می کنم و کاری میکنم کل خاندانت به عنوان خانواده متجاوز شناخته بشن و نتونن سرشون رو بالا بگیرن 

و کاش همون موقع که بهت تجاوز کرد می‌رفتی پزشکی قانونی 

الآنم پیامهاش رو نگه دار شاید لازم بشه به عنوان مدرک استفاده کنی 

خصوصا اگر تو پیامی به کاری که کرده اشاره یا اعتراف کرده

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

عضویتت مبارک....

کجا بودی باهاش ک زوری بهت تجاوز کرد؟؟؟

بعد الآنم حالت خوبه و حتی یه دکترم نرفتی؟؟؟؟

آقا پلیسه نفهمه‌ها

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...