2777
2789
عنوان

بازممم کیست بارتولن لعنتیییی😭

1913 بازدید | 16 پست

اردیبهشت بود برای اولین بار درد عجیبی رو تجربه کردم که تاحالا به عمرم ندیده بودم 😭🥺

بعد ۲۰ روز تحمل درد دقیقا وقتی که داشتم حاظر میشدم برم بیمارستان کیست سرباز کرد و دردم تموم شد 

گفتم دیگع نمیزنم 

تموم شد 

تا این که الان یک هفتس متوجه درد تو اون ناحیه شدم 

و دیدم بلهههههه دوباره داره میاد سراغم😭😭😭😭

این بار چون تجربه داشتم مراقبت هامو زودتر شروع کردم 

تروخدا اگع تجربه ای دارید بگید 😭🙏🏻

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ راه درمانی دارویی نرو...درنهایت باید جراحی کنی...من یک سال درگیرش بودم.نهایت جراحی کردم راحت شدم

جراحیش درد داشت؟ 

جاش موند؟؟؟

🥺🥺

جراحیش درد داشت؟  جاش موند؟؟؟ 🥺🥺

نه اصلا درد نداشت...فقط موقع جوش خوردن بخیه ها خارش داشت و حس قلقلک...جاشم اوایل یکم انگار جای بخیه ها برجسته بود ک من هی نگران بودم.اما ب مرور محو شد.اصلا مشخص نیس.ولی اصلا امروز فردا نکن ک بی فایده س برو تخلیه کن کامل.ب دکترت بگو واسم کامل تخلیه کن.نمیخوام فقط عفونتشو تخلیه کنی.کامل غده ش رو دربیاره

نه اصلا درد نداشت...فقط موقع جوش خوردن بخیه ها خارش داشت و حس قلقلک...جاشم اوایل یکم انگار جای بخیه ...

بعد اونوقت کامل درش بیاره ترشحات چی میشه دیگه نداری؟؟

نه اصلا درد نداشت...فقط موقع جوش خوردن بخیه ها خارش داشت و حس قلقلک...جاشم اوایل یکم انگار جای بخیه ...

هزینه عمل چند شد برای شما؟ بیمارستان خصوصی رفتین یا عمومی؟ کامل غده رو دراوردین یا تخلیه شد و کاتتر گذاشتن؟

هیچ راه درمانی دارویی نرو...درنهایت باید جراحی کنی...من یک سال درگیرش بودم.نهایت جراحی کردم راحت شدم

سلام جراحی کردین کلا غده بارتولن و برداشتین؟؟؟چقدر دوره نقاحت داشتید دردم داشتیدبعدش؟؟؟