2777
2789
عنوان

بازممم کیست بارتولن لعنتیییی😭

1911 بازدید | 16 پست

اردیبهشت بود برای اولین بار درد عجیبی رو تجربه کردم که تاحالا به عمرم ندیده بودم 😭🥺

بعد ۲۰ روز تحمل درد دقیقا وقتی که داشتم حاظر میشدم برم بیمارستان کیست سرباز کرد و دردم تموم شد 

گفتم دیگع نمیزنم 

تموم شد 

تا این که الان یک هفتس متوجه درد تو اون ناحیه شدم 

و دیدم بلهههههه دوباره داره میاد سراغم😭😭😭😭

این بار چون تجربه داشتم مراقبت هامو زودتر شروع کردم 

تروخدا اگع تجربه ای دارید بگید 😭🙏🏻

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ راه درمانی دارویی نرو...درنهایت باید جراحی کنی...من یک سال درگیرش بودم.نهایت جراحی کردم راحت شدم

جراحیش درد داشت؟ 

جاش موند؟؟؟

🥺🥺

جراحیش درد داشت؟  جاش موند؟؟؟ 🥺🥺

نه اصلا درد نداشت...فقط موقع جوش خوردن بخیه ها خارش داشت و حس قلقلک...جاشم اوایل یکم انگار جای بخیه ها برجسته بود ک من هی نگران بودم.اما ب مرور محو شد.اصلا مشخص نیس.ولی اصلا امروز فردا نکن ک بی فایده س برو تخلیه کن کامل.ب دکترت بگو واسم کامل تخلیه کن.نمیخوام فقط عفونتشو تخلیه کنی.کامل غده ش رو دربیاره

نه اصلا درد نداشت...فقط موقع جوش خوردن بخیه ها خارش داشت و حس قلقلک...جاشم اوایل یکم انگار جای بخیه ...

بعد اونوقت کامل درش بیاره ترشحات چی میشه دیگه نداری؟؟

نه اصلا درد نداشت...فقط موقع جوش خوردن بخیه ها خارش داشت و حس قلقلک...جاشم اوایل یکم انگار جای بخیه ...

هزینه عمل چند شد برای شما؟ بیمارستان خصوصی رفتین یا عمومی؟ کامل غده رو دراوردین یا تخلیه شد و کاتتر گذاشتن؟

هیچ راه درمانی دارویی نرو...درنهایت باید جراحی کنی...من یک سال درگیرش بودم.نهایت جراحی کردم راحت شدم

سلام جراحی کردین کلا غده بارتولن و برداشتین؟؟؟چقدر دوره نقاحت داشتید دردم داشتیدبعدش؟؟؟