2777
2789
عنوان

آی وی افی های 95 بیاین با هم باشیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 619799 بازدید | 44718 پست
اره من هر وقت رفتم سونو واژینال تا چهارتاهم داشتم ...من فکر میکنم رمزش فقط وفقط خوردن گرمیجاته هرگز چاییمو بدون دارچین نمیخورم هرشب هرشب ی قاشق عسل دارچین الان چند ساله همینجورم خیلی از دارچین وزنجبیل استفاده میکنم
خداوندا توخود گفتی که درقلب شکسته خانه داری...شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن.برای حاجتم ی صلوات بفرستین.
فلفل سیاه ودارچین وعسل وزنجبیل جزء مصرفی روزانمه با عسل نمیدونم شاید علتش این باشه
خداوندا توخود گفتی که درقلب شکسته خانه داری...شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن.برای حاجتم ی صلوات بفرستین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهار جان تا یازده وسیزده رسبدن اما دیگه نمیدونم ازاد شدن یا نه
من هنوزه دارم داروهای پور مطرود رو میخورم به نیکبخت که گفتم گفت همونا خوبه ادامه بده منم دارم میخورم...کیوتن امگا 3و6...ویتامین دی...فولبک اسید وفری مکس
از همتون یه سوال می پرسم: شما وقتی پرید میشید از همون روز اول روان میشه یا چند روزقبل پرید لکه بینی دارین ؟
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بهار جان من لک بینی ندارم شنیدم لک بینی قبل پری بخاطر سرد بودن رحمه سعی کن رحمتو گرم نگه داری با خوردن گرمی جات و ماساژ زیر شکم با روغن
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
بچه ها شما ازمایش ویتامین دی سه دادین؟ کمبود ویتامین دی میتونه یکی از دلایل موفقیت امیز نبودن ای وی اف باشه من ازمایش دادم یکم کم بود هفته ای یه قرص ویتامین دی سه میخورم یه چیز دیگه... از الان پودر جوانه گندم بخرین روزی یه قاشق بریزین تو ماست یا شیر بخورین. هم برا تخمک گذاری خوبه هم شانس لانه گزینی رو بالا میبره بعد من از این ماه میخوام روزی یه قاشق عسل و دارچین بخورم برای تقویت رحم و تخمدان خوبه ترشی و لبنیات و غذاهای کنسروی هم کمتر بخورین شب قبل انتقال هم میگن بهتره نزدیکی باشه تا رحم اماده تر بشه و اینکه رحم رو از دو سه شب قبل انتقال با روغن سیاهدانه ماساژ بدین رحم گرم بمونه برا انتقال اینا نکاتیه که من طی نت گردی های فراوان و خوندن تجربیات بقیه یادداشت کردم
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
اشک جان دکتر روز دو یا سه پری سونو میکنه و با توجه به وضعیت تخمدانات دارو میده به بعضی دز کمتر و به بعضی بیشتر نگران هایپر شدن نباش
دکتر من هم ال دی نداد.ازش پرسیدم گفت برای همه ال دی تجویز نمیشه بستگی داره البته دیگه توضیح بیشتر نخواستم
سلام به همه.شاپرک خانم در مورد سوالی که پرسیدی من مشکلی ندارم ولی شوهرم تحرک اسپرمش کمه.حدودا سه سالی هست که اقدام کردیم ولی متاسفانه باردار نشدم.2 بار هم ای یو ای کردم ولی منفی شد .با مشورت دکتر تصمیم به میکرو گرفتیم.بهار جان به ورزش کردنت ادامه بده چون واقعا برای تقویت تخمدان موثره
حالت چهره ات مهم تر از هر لباسی است که به تن داری
در موردپودر جوانه گندم بگم من خود جوانه گندم رو درست میکنم آسیاب میکنم و گاها تو سالاد میخورم چون سرشار از ویتامین ای هست .فوق العاده آرامش بخشه و برا پوست عالیه . دیروز هم آزمایش ویتامین دی دادم مطمئنم مال منم کمه . منم شنیدم کمبود ویتامین دی برا لانه گزینی مهمه ولی نمیدونم چرا دکترا اصلا در موردش چیزی نمیگن؟
پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
موقعی که بادکش درمانی داشتم خانومه دست میزد به رحم و تخمدانم میگفت رحمت خیلی گرمه من فک میکنم تخمدانهام یه کم ضعیف و تنبله .چون دکتر هم بهم گفت البته سیاهدانه و عسل میخورم و روزی یک الی دو بار هم ماساژ با روغن سیاهدانه دارم . از دور ناف به صورت دورانی میزنم تا پهلوهام .بعد هم روش یه پلاستیک میزارم که گرم نگه داره
شاپرک جان من معجون عسل و دارچین رو به لثه هام میزنم تا با بزاق دهانم ترکیب بشه میگن اینطوری تاثیر مستقیم روی تخمدان داره
اینم شرح حالم: ۳۵ سالمه ، هفت سال ازدواج ، یکبار حاملگی دوقلوها با کلومفین داشتم که یکیش خودبخود سقط شد یکیشم‌خارج رحمی بود اولین باره میخوام آی وی اف کنم قرص مکمل ویتامین دی و امگا ۳۶۹ هم میخورم همسرمم مکمل میخوره
اگر باور کنید که می توانید، نصف راه را رفته اید...