2777
2789
عنوان

قشنگترینش رو بگین...

84 بازدید | 14 پست

قشنگترین رمانی که خوندین چی بوده...؟

خودم

ازدواج اجباری

سهم من از زندگی

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرارت تنت  گناهنکار

موضوعِ این رمان ها چی هست....؟😇

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        
بامداد خمار، ربکا ولی بامداد خمار یه سرو گردن بالاتر بود

میشه موضوعِ رمان ها رو هم بگین....🌹

اسماش‌و یادم نیست یکیش در مورد خانمی بود که بعد از شکست عشقی می‌ره فرانسه کلی عطر های فرانسوی یاد گرفتم حتی خیابونا خیلی خیلی زیبا بود اون رمانه فارق از استرس وشاخه برگ 

ویک رمان دیگه که خانمه همسرش روتوی تصادف از دست میده به همراه پسرش میرن یک کشور اروپایی خودش استاد دانشگاه بود و یک کیک وکافه اونجا تاسیس می‌کنه من کلی کیک های جدید از این رمانه یاد گرفتم با بوی وانیل عشق کردم فوق العاده رمان زیبایی بود به نظرم این رمان هارو شخص باسوادی نوشته بود یک رمان دیگه خوندم مدت ها روانم رو بهم ریخت ولی خب واقعیت بود راجب دختر های فراری دختر هایی که از خونه فرار میکنن وچه اتفاقاتی براشون می‌افته خیلی تلخ بود 

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
اسماش‌و یادم نیست یکیش در مورد خانمی بود که بعد از شکست عشقی می‌ره فرانسه کلی عطر های فرانسوی یاد گر ...

🌹🌱🌹

میشه موضوعِ رمان ها رو هم بگین....🌹

بامداد خمار عاشقانه و درام، با اینکه خیلی قدیمیه ولی فوق العاده س، پرمحتوا و عبرت آموزه، ربکا هم عاشقانه و معماییه

بیشتر معماییه

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

🌹🌱🌹

اگه پیداشون کردی حتما بخون از سنتون زیر بیست هست اون زمان دخترای فرازی هم بخون نسبت به جنس مخالف وخیلی چیزای دیگه یکم حوشیار تر میشین

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
موضوعِ این رمان ها چی هست....؟😇

دختره  از عروسیش فرار میکنه تو یه تالا ک چن تاعروسی هس میره توی ماشین عروس دیگ سوار میشع  

حالا از اون طرف لین داماد عروسش فرار کرده ب اجبار  مخاسه باهاش ازدواج کنه   حالا دنبال عروسش میگرده میاد میبینه یکی توماشینه مجبور   میشع اینو ب جا عروس خودش ببره تاابروش نره 

خیلی قشنگه این حرارت تنته 

گناهکارم درمورد ی پسرس ک همه دخترارو عاشق خودش مکنن و ولشون مکنه

🪽💜
بامداد خمار عاشقانه و درام، با اینکه خیلی قدیمیه ولی فوق العاده س، پرمحتوا و عبرت آموزه، ربکا هم عاش ...

مرسی😇

دختره  از عروسیش فرار میکنه تو یه تالا ک چن تاعروسی هس میره توی ماشین عروس دیگ سوار میشع   ...

ممنون🌹

اگه پیداشون کردی حتما بخون از سنتون زیر بیست هست اون زمان دخترای فرازی هم بخون نسبت به جنس مخالف وخی ...

باشه حتما😍