2777
2789
عنوان

کمممک😩

331 بازدید | 26 پست

لگنم درد میکنه و پاهام میلرزه ،امروز وایساده بودم یکمی ظرف بشورم خودمو سرگرم کنم یهو پاهام شروع کرد به لرزیدن جوری که با دوتا دستم سینک گرفته بودم😕بعدش با کمک شوهرم نشستم رو صندلی، ولی لگنم از قبلش درد میکرد

دلیلش چیه؟ ممکنه عفونت باشه؟

چند روز پیش با قرص سقط کردم هفته شیشم بودم دکتر چک کرد گفت چیزی نمونده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش ولی باز برا سلامتت یه سر برو دکتر

بخاطر فشار به عصب هاست که میتونه بخاطر بد نشستن , فشار به پاهات یا لغزندگی مهره هات باشه که به نخاع فشار میاره 

مردی عاشق شعر 🎣
نه خب باید تقویت کنی دیگه خودتو کاچی روغن زرد و کلن چیزای مقوی بخور 

خیلی مقویه، من کورتاژ کرده بودم مادر شوهرم خیلی کاچی و تخم مرغ رسمی با روغن حیوونی بهم میداد با اینکه ضعیف بودم زود سرپا شدم

نمیدونم خودم احساس میکنم بخاطر سقط

از درد لگن سر در نمیارم ولی فک نکنم لرزش پا بخاطر سقط باشه اخه خودم همینجوری بودم تو همین حالتای مثلا همین حالت ظرف شستن و نشستن رو سندلی و اینا اینجوری میشدم تحقیق کردم بعد

مردی عاشق شعر 🎣
دختر تو که بچه نمیخواستی، درست جلوگیری می کردی، میدونی سقط جنین قتل نفسه، بالاخره قرص، کاندوم، آمپول ...

مهسا جون ما هر دومون عاشق بچه ایم  سقط من دست خودم نبوده و اصلا نمیدونستم باردارم خودم انقدر حال روحیم بده خودمو مقصر میدونم. از اول بارداری خطرناکی داشتم نمیدونستم باردارم مریضم بود کلی دمنوش و ... خوردم

😔

خیلی مقویه، من کورتاژ کرده بودم مادر شوهرم خیلی کاچی و تخم مرغ رسمی با روغن حیوونی بهم میداد با اینک ...

یکی از مشکلاتم اینه که بد مزاجم. مثلا یه چیزی میخورم اگه بهم نسازه حالت تهوع میگیرم مخصوصا تو ابن اوضاع

الان از صبح تاحالا هیچی نخوردم

خیلی مقویه، من کورتاژ کرده بودم مادر شوهرم خیلی کاچی و تخم مرغ رسمی با روغن حیوونی بهم میداد با اینک ...

آره دکتر من میگفت سقط کردن از زایمان بیشتر بدن زن رو ضعیف میکنه 

مهسا جون ما هر دومون عاشق بچه ایم   سقط من دست خودم نبوده و اصلا نمیدونستم باردارم خودم انقدر ...

سقط جنین باید بر اساس نظر پزشک متعهد باشه که شرایط خاصی داره میگن بعد سقط باید یبار کورتاژ کنی تا باقیمانده های بارداری کامل تخلیه بشه با دکترت مشورت کن

یکی از مشکلاتم اینه که بد مزاجم. مثلا یه چیزی میخورم اگه بهم نسازه حالت تهوع میگیرم مخصوصا تو ابن او ...

ای با با نخوری که جون نمیگیری پس فقط گوشت گوسفندی  قورمه یا کباب کن بخور لا اقل بفکر خودت باش عزیزم