2777
2789
عنوان

کمممک😩

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 26 پست
برو دکتر حتما، خدای نکرده یوقت دچار مشکل جدی نشی؟ از دکتر مشورت بگیر شاید عفونته☹️

وایی از همین میترسم، حوصله عفونت ندارم منتظرم حالم خوب بشه خونریزیم تموم بشه اقدام کنم

البته قبلش باید شوهرمو راضی کنم که دوباره باردار بشم

آره دکتر من میگفت سقط کردن از زایمان بیشتر بدن زن رو ضعیف میکنه 

خدا قسمت هیچ خانم بارداری نکنه روحیه و بدن زن داغون میشه من تا تولد فرزندم اصلا افسردگی گرفته بودم خصوصا با اظهارنظر فامیلای خاله خرسه خودم که میگفتن حامله نشی تو کمرت شله نمیتونی بچه بیاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط جنین باید بر اساس نظر پزشک متعهد باشه که شرایط خاصی داره میگن بعد سقط باید یبار کورتاژ کنی تا با ...

من تو بیمارستان سقط کردم ...یعنی از شدت دل درد و خونریزی که فکر میکردم پریوده رفتم بیمارستان و دکتر گفت حیف کورتاژ کنی میتونی با قرص

خدا قسمت هیچ خانم بارداری نکنه روحیه و بدن زن داغون میشه من تا تولد فرزندم اصلا افسردگی گرفته بودم خ ...

این حرف هایی که میگی رو شوهرم به من میزنه

میگه بیخیال بشیم فعلا ولی من دوست دارم روحیه ام داغون شده واقعا نیاز دارم

من تو بیمارستان سقط کردم ...یعنی از شدت دل درد و خونریزی که فکر میکردم پریوده رفتم بیمارستان و دکتر ...

من ازت معذرت میخام، فکر کردم تو کلینیک‌های غیر مجاز سقط کردی، منم حاملگی اولم موفقیت آمیز نبود  خیلی اذیت شدم، سعی کن شکمت را تو سرما ببندی گرم نگهش داری، بازم معذرت میخام آبجی جون

وایی از همین میترسم، حوصله عفونت ندارم منتظرم حالم خوب بشه خونریزیم تموم بشه اقدام کنم البته قبلش ب ...

لازم نکرده بلافاصله اقدام کنی شیش ماه بعد اجازه داری تازه اونم درصورتی که حسابی خودتو تقویت کنی وگرنه میشی عین من سقط پشت سقط آخرشم باهزارتا بدبختی واستراحت مطلق یه فسقل نی نی بیاری 🥰پس حسابی به خودت برس ذخایر بدنت رو تامین کن بعد اقدام کن ان شالله

لازم نکرده بلافاصله اقدام کنی شیش ماه بعد اجازه داری تازه اونم درصورتی که حسابی خودتو تقویت کنی وگرن ...

واییی ۶ ماه😥من تو این شیش ماه دیوونه میشم نهایتاد۱ ماه میتونم صبر کنم

برام دعا کنین که زود حالم خوب بشه 

این حرف هایی که میگی رو شوهرم به من میزنه میگه بیخیال بشیم فعلا ولی من دوست دارم روحیه ام داغون شده ...

5ماه بعد سقط میتونی شروع کنی، بیشتر سقطهای اول برای زنهایی که گروه خونشونaمنفیه، گروه خون شوهرشونaمثبت، بعد هر َقط و زایمان باید آمپول روگام بزنن

من ازت معذرت میخام، فکر کردم تو کلینیک‌های غیر مجاز سقط کردی، منم حاملگی اولم موفقیت آمیز نبود  ...

نه عزیزم خواهش میکنم اشکالی نداره🥰

من خودم با سقط خییلی مخالفم جالبه دقیقا سرم اومد