2777
2789
عنوان

دندان عقل جانشین دندان اصلی

133 بازدید | 5 پست

بچه ها دکترم گفت دندون اسیاب باید بکشم چون نمیشه نگه داشتش حالا دندان شماره ۶ رو بکشم پشت دندان ۷ ، دندان عقلمه ک داره درمیاد دکترم میگه دندان عقلت میاد جا دندان از دست رفتت پر میشه  

کسی تجربه داره؟؟؟

کج میشه داخل جاش پر میشه.بگو اگه میشه بلافاصله جاش دندون بکار که دندون عقل کج نشه اینور رو پر کنه ولی اگه گفت جا نیس .بیخیال شو.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کج میشه داخل جاش پر میشه.بگو اگه میشه بلافاصله جاش دندون بکار که دندون عقل کج نشه اینور رو پر کنه ول ...

شنبه گذشته کشیدم دندان اسیابمو، هنوز کامل از لثه درنیامده خب دکترم میگه دندان عقلت دندان اسیاب رو حرکت میده اون دندان شماره ۷ میشه جا دندان کشیده و عقل هم جا ۷ رو میگیره 

دندون عقل همیشه یه چیزیش هست یا کجه یا پوسیده 

کجا نیست مال من چون جاش تنگه داره کج میشه منم اون اسیابمو کشیدم جا باز شده نمیدونم خداکنه جا اصلی رو پر کنه چون دندان عقل همون داندان اسیاب سومه