2777
2789
عنوان

بچها بیاین عمل بینی گوشتی

118 بازدید | 8 پست

بچها من بینیم گوشتیه و از روبه رو یکم پهنه از بچگی همه خیلی مسخرم میکردن خودمم تازگیا خیلی رفتم تو نخش که حتما عمل کنم خیلی رو مخمه ولی سه تا دکتر رفتم یکیشون گفت عملت میکنم دوتای دیگه گفتن نه عمل کنی فایده نداره ولی مگه میشه فایده نداشته باشه بالاخره یکم جمعتر که میشه!!!عکسامو برای یه دکتر فرستادم زاهدان اونم گفت چون قوز شدید نداره تغییر محسوسی نمیکنه حالم الان خیلی گرفتس کیا بینیشون گوشتی بوده عمل کردن خوب شده؟؟؟

یکی از اقوام ما عمل کرده و الان یک سال و چند ماهی هست که افسرده شده و هییییچ کس ندیدتش و حتی اگه کسی بره خونش ماسک میزنه دو بار عمل ترمیمی انجام داده خواهرش که به زووور دیده بودش میگف یکم بهتر شده

اما یکی دیگه از اقوام از اصفهان رفت تهران عمل کرد فعلا که راضیه...من هنوز ندیدمش

... 🚶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زاهدان دکتر دشتی ؟؟

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
2803

دکترمنم گفت زیاد تغییرنمیکنی .ولی الان خوب شده . دوماه عمل کردم .‌فقط جای بخیه پره های بینیم مونده . ناراحتم . کرم ترمییم کننده سیکالفیت پیدا نکردم 

عشقای من 💖همسرم مهدی 👷.پسرم مهیار👼
2804