ملیکا۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 32 عنوان کمک کمک 195 بازدید | 25 پست شوهرم اسرار داره برم گواهی نامه بگیرم وای خودم میترسم از پسش بر نیام ضایع بشم چیکار کنم شما چیکار کردید 1401/10/24 | 01:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 32 برو حتما چیزی نیس که شما نمی ترسیدید ؟؟؟؟؟سخت نیست
khoooooooodam عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 346 دیوانه ای؟ از نقطه امنی که برای خودت درست کردی بیا بیرون تا کی واسه یه بیرون رفتن باید منت شوهرتون بکشی مثلا؟ حتی اگه لازم هم نشه وقتی شوهرت داره اسرار میکنه هزینه رو هم میده مشکلت چیه که نری
صد_دانه_یاقوت عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1290 من ک دوبار تجربه رانندگی داشتم حس قشنگیه منتها دیگه ماشین نمیدن بهم😭چون ماشین جدیده از اول خاک تو سرش شده بود لنگ میزد سنم کمه نمیتونم گواهینامه بگیرم فق منتظرم سنم برسه ب نظرم اگه دوس داری برووووو کاربری دست 2 نفره
bahareafsari عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 520 شما نمی ترسیدید ؟؟؟؟؟سخت نیست من هشت ساله میشینیم...از ساعتی که گواهینامه م اومدم نشستم.اگه. بترسی اصلا نمیشه ،فقد باید نترس و با اعتماد به نفس باشی
سایه۹۷ عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 1301 ضایع نمیشی کهفوق فوقش یکم دیریادمیگیری اما نگران نباش راه میفتیاگه جلو شوهرت استرس میگیری، کلاس ثبت نام کن و اولین بار همون با مربیت بشین که روزای اول هرچی سوتی بدی شوهرتم نمیفهمهکم کم یاد میگیریحالا که داره تشویقت میکنه برو حتما یاد بگیرمطمئن باش خیلی راحت تر ازاونیه که فکرشو میکنی. فقط کافیه بشینی پشت فرمون. انقدر لذت بخشه بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
ملیکا۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 32 دیوانه ای؟ از نقطه امنی که برای خودت درست کردی بیا بیرون تا کی واسه یه بیرون رفتن باید منت شو ... من آدم استرسی هستم بعدش اگه یاد نگیرم بد سوژه خندشون میشم😞😞😞😞
ملیکا۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 32 ضایع نمیشی که فوق فوقش یکم دیریادمیگیری اما نگران نباش راه میفتی اگه جلو شوهرت استرس میگیری، کلاس ... بدبختی اینجاست که دستام میلرزه وقتی استرسی میشم اونو کجای دلم بزارم
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2661 کاش شوهر منم میزاشت ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم